NA REVIJI

Ana Uršula Najev viđena u društvu glazbenika s kojem je već neko vrijeme povezuju

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo zajedno su pratili modnu reviju dizajnera Ivice Skoke

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo

 Vanesa Pandzic/Cropix

Splitska glumica Ana Uršula Najev u društvu glazbenika Farisa Pinje posjetila je modnu reviju dizajnera Ivice Skoke. Pratili su modnu reviju i nisu se obazirali na fotografe.

Već neko vrijeme se priča o vezi glumice i glazbenika, a prve glasine krenule su u prosincu prošle godine kada su objavili zajedničku fotografiju s adventa i kad su nastupali u splitskom kafiću.

Ana Uršula nedavno je imala samostalni nastup u Kontesi gdje ju je iz publike podržavao Faris. Kada su Anu Uršulu u intervju za Večernji list pitali o njihovoj vezi, glumica je odbila pričati o privatnom životu.

image

Ana Uršula Najev

/Marina TunjiĆ

"Hvala vam na lijepom ophođenju, ali ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane, dok se ne udam", ispričala je, pa dodala da je u ljubavi jako sretna.

Podsjećamo, Faris se nedavno razveo od glumice Tare Thaller nakon godinu i pol braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 12:12