TKO ĆE POBIJEDITI?

Anatacha u finalu Supertalenta oduševila žiri i publiku: Na trenutak je zaboravila stihove pa se rasplakala

Mlada Drnišanka je za finalni nastup odabrala pjesmu ‘My Kind of Love‘ pjevačice Emeli Sandé.

Anatacha Filimone

 Nova Tv/screenshot

Najboljih 12 kandidata u finalu showa Supertalent bori se za pobjedu, a pobjednik će kući odnijeti nagradu od 200 tisuća kuna i laskavu titulu.

Jedna od favoritkinja showa, Drnišanka fantastičnog glasa i karizme Anatacha Filimone, nastupila je druga po redu i oduševila gledatelje i žiri.

Anatacha, koja je toliko raznježila Martinu Tomčić da joj je na audiciji dodijelila zlatni gumb, te dokazala da u životu ništa nije nedostižno, za finalni nastup odabrala je pjesmu "My Kind of Love" pjevačice Emeli Sandé.

Nakon izuzetno snažne i dirljive izvedbe, Anatachu su preplavile emocije pa je pred kraj svog nastupa zaboravila stihove, a onda se i rasplakala. Utješio ju je voditelj Frano Ridjan koji ju je zagrlio.

A nakon njenog nastupa jednako emotivni bili su i članovi žirija.

"Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije. Je li emocija nešto što nas pokreće u životu ili je emocija nešto zbog čega posustajemo? Može biti jedno i drugo, pitanje je naše osobne odluke. Ti si u svom životu odlučila da je emocija ta koja tebe pokreće i koja je tvoj motor. Emocija je ono što te dovelo večeras ovdje i hvala ti na svakoj emociji, na svakom tonu, svakoj sugestiji i toj silnoj snazi koju imaš u sebi jer si nama ovaj dan učinila bogatijim i ljepšim", ne krijući ponos, svom zlatnom gumbu poručila Martina.

Maja Šuput ju je pitala što joj se u tom trenutku vrtjelo u glavi, a Anatacha je rekla kako je uvijek željela uspjeti. Hoće li uspjeti pobijediti i odnijeti glavnu nagradu, doznat ćemo večeras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:08