ČISTA PETICA ZA BORBENI DUH

ANĐA MARIĆ ZA JUTARNJI.HR O POBJEDI NAD STRAŠNOM BOLESTI: Pjevačicu dijagnoza nije pokolebala: 'Radosna sam, prvi put u posljednjih šest godina'

 TWITTER

Drugoj pratilji Miss Hrvatske iz 1998. godine te uspješnoj glazbenici i spisateljici Anđi Marić dijagnosticirali su multiplu sklerozu, imala je i boreliozu, bolest koju prenose krpelji, ali njezin optimizam i čelična volja za ozdravljenjem inspiracija su mnogima.

Iako još i danas hoda uz pomoć štake jer joj je upala moždanih ovojnica uzrokovala probleme s ravnotežom, iz dana uz dan se, kaže, osjeća sve bolje.

S obožavateljima je na društvenoj mreži podijelila ohrabrujuće vijesti koje joj samo daju još veći poticaj da se i dalje bori poput lavice.

- Moja krv je krv zdrave žene. Nedostaje mi vitamin B. Sada samo oporavak i regeneracija - napisala je Anđa o novim liječničkim nalazima.

- Radosna sam, prvi put u posljednjih pet, šest godina. Osjećam se dobro, zdravo, veselim se proljeću kao nikada prije i opet imam planove za budućnost - rekla nam je uvijek pozitivna 40-godišnja glazbenica i ponosna majka 13-godišnjeg sina Gašpera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:30