NOVI SINGL

Anezi predstavlja spot za pjesmu ‘Sve što davno trebalo je‘

Spot za pjesmu “Sve što davno trebalo je” jedanaesta je uspješna suradnja s redateljem Dariom Radusinom

Anezi

 Ognjen Karabegović/

„Sve što davno trebalo je“ novi je singl koji je Anezi ove godine premijerno izvela na festivalu „Večeri dalmatinske šansone“ u Šibeniku.

U ovoj baladi tekst i melodijska linija ostavljaju snažan dojam festivalskih pjesama, a aranžman je obučen u moderno elekto-pop ruho, što daje zanimljiv i vrlo upečatljiv spoj umjetnosti i komercijalnosti.

Spot za pjesmu “Sve što davno trebalo je” jedanaesta je uspješna suradnja s redateljem Dariom Radusinom s kojim Anezi već dugo surađuje, a ovaj put su se odlučili za produkcijski jednostavan spot umjetničkih crno-bijelih kadrova.

„Ulazak među izvođače i natjecatelje ovogodišnje 26. šibenske “Večeri dalmatinkse šansone” učinio me ponosnom i dao mi dodatan osjećaj da se moj rad počinje prepoznavati u kontinuitetu. Bilo mi je opuštenije nego na debitantskom nastupu 2021. godine s pjesmom „100 je razloga“, jer sada sam uz kolege, nastupala i uz suradnike - dragog Ibricu Jusića, s kojim sam nedavno snimila duet „Ima dana kao da ih nema“, i Nenu Belana, s kojim radim na albumu njegovih pjesama na njemačkom jeziku.“ – rekla je Anezi.

Tekst i glazbu potpisuje Gordan Dizdarević koji je s Anezi surađivao i ranije, a aranžman i produkciju potpisuje Domagoj Perišić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:12