STIGLA PRINOVA

Anja Alavanja rodila prije termina: ‘Jako je malen i jako glasan!‘; No jednu stvar ne otkriva...

Anja je početkom ove godine otkrila da se lani razvela nakon devet godina braka, a od prošlog ljeta je u vezi s Vedranom Viljevcem
Anja Alavanja
 Instagram

Anja Alavanja (38) rodila je trećeg sina, a sretnu vijest je objavila na svojem Instagramu.

"Urbi et orbi; novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu", napisala je i dodala da je dječak dugačak 50 i težak 3150 grama. Nije otkrila njegovo ime, iako su ga odabrali još na početku trudnoće.

Voditeljica je rodila mjesec dana prije termina, ali su i ona i beba su dobro.

image
Instagram

Njezini sinovi Jakov (9) i Ivor (5), iz braka s 15 godina starijim glazbenikom Željkom Romcem, jako se raduju prinovi.

Anja je iznenadila javnost kad je početkom ove godine otkrila da se lani razvela nakon devet godina braka, a od prošlog ljeta je u vezi s Vedranom Viljevcem (34), ekonomistom i nogometnim trenerom.

O razlozima nije željela govoriti, samo je rekla da je sa suprugom ostala u dobrim i korektnim odnosima te da mjesta za skandale nema, kao što ih nisu bilo niti u njihovom braku.

Treću trudnoću nije planirala, ali ju je jako razveselila.

"Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno, sreću i ljubav", otkrila je Anja u veljači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 21:32