SAMOZATAJNI PAR

Ante Todorić predstavio novi biznis, a usput pokazao atraktivnu životnu partnericu

Stariji sin Ivice Todorića bio je u braku s miss Hrvatske Martinom Novosel, a za njihov razlaz doznalo se 2017.

Ante Todorić i Petra Kaćunko

 Mario Poje I Bojan Zibar/promo/Mario Poje I Bojan Zibar/promo

Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića sa svojom životnom partnericom Petrom Kaćunko i partnerima i investitorima iz Njemačke pokrenuo je agenciju za nekretnine. Na otvaranju Regent Real estate agency u Centru Kaptol koja će se baviti premium nekretninama, svog brata su došli podržati i Iva Todorić te Ivan sa suprugom Milicom Todorić.

image

Ivan i Milica Todorić te Petra Kaćunko i Ante Todorić

Mario Poje I Bojan Zibar/promo/Mario Poje I Bojan Zibar/promo

Inače nakon što se 2017. pročulo da se Ante Todorić razveo nakon skoro 15 godina braka od bivše miss Hrvatske Martine Novosel s kojom ima troje djece, o njegovom privatnom životu dugo se ništa nije znalo. Da je najpovučeniji član klana Todorić pronašao novu ljubav doznalo se 2021. Kako je tada objavila Gloria, poduzetnik je navodno bio uporan u udvaranju Splićanki Petri Kaćunko Cvitanić. Naveli su kako je riječ o samozatajnoj 37-godišnjoj poduzetnici koja također ima brak iza sebe u kojem je dobila dvoje djece. U vezu su ušli nakon jednog druženja s prijateljima na brodu.

image

Petra Kaćunko, Ante Todorić i Iva Todorić

Mario Poje I Bojan Zibar/promo/Mario Poje I Bojan Zibar/promo

Sada su odlučili osim privatni, postati i poslovni partneri, a prvi u nizu Regent ureda je zagrebački čije uređenje potpisuje renomirani arhitekt Tvrtko Topić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:07