SIMPATIČNA TONKA

Antonija Blaće već je 18 godina na malim ekranima: ‘Partnera i mene ‘pogodila‘ je televizijska kemija, uživamo zajedno‘

Antonija Blaće nominirana je za nagradu Zlatni Studio, a tom prilikom progovorila je o svojoj voditeljskoj karijeri na RTL-u

Antonija Blaće

 Cropix

Što god da se dogodi, snaći ćeš se, poručila bi danas da može Antonija Blaće samoj sebi prije osamnaest godina. I ne bi pogriješila. Jer RTL-ova voditeljica koja je svoju voditeljsku karijeru počela atipično, nakon što se natjecala u prvom izdanju domaćeg "Big Brothera", spada među onu vrstu TV voditelja koji bi se, mislimo, snašli i u par sekundi počeli raditi svoj posao i da ih iz padobrana baciš u neki novi projekt.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Antonija je pred kamerama ležerna, topla, ne krije svoju osobnost i duhovitost, a kako je uz to još i svestrana, ne čudi da je u 2022. godini na RTL-u radila čak tri velika televizijska formata - "Masked Singer", "Gospodin Savršeni" i "Dođi, pogodi, osvoji!", game show čije se nove epizode trenutačno snimaju. Antonijine kvalitete prepoznao je i žiri Jutarnjeg lista koji ju je uvrstio među pet najboljih televizijskih voditelja u zemlji, za što je simpatična Dalmatinka doznala sasvim slučajno.

image

Zagreb, 141222.
Studio Hanza Media.
Kandidati za Zlatni studio.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Tomislav Kristo/Cropix

- Bilo je zapravo jako simpatično. Čula sam se s mojim dragim Lovrom Juragom koji mi je taman javio da je za Zlatni Studio nominiran za novo lice u kazalištu. Otišla sam pogledati ostale kategorije i našla sebe! Nekoliko minuta nakon toga otvorila sam mail i vidjela da je stigla poruka od Jutarnjeg s čestitkom - priča Antonija, koja ističe da joj je drago da kolege cijene njezin rad i trud.

Na pitanje koje odlike mora imati dobra voditeljica, odgovara:

- Ovisi kakve projekte radite, ali neke univerzalne kvalitete možda bi bile snalažljivost i sposobnost da vodiš, a nisi u centru pažnje - kaže Antonija, koja još ne zna hoće li u veljači, nakon što završi dodjela Zlatnog Studija, ići u maškare. Da ode, koji bi kostim iz "Masked Singera" odabrala?

image

Zagreb, 141222.
Studio Hanza Media.
Kandidati za Zlatni studio.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Tomislav Kristo/Cropix

- Na neko elegantnije mjesto išla bih odjevena kao Meduza, a za neku zezanciju po gradu vjerojatno kao Torpedo - otkriva voditeljica, koju na televiziji trenutačno gledamo u game showu "Dođi, pogodi, osvoji!". Kako se snašla u kombinaciji s kolegom voditeljem i glazbenikom Marinom Ivanovićem Stoletom? I, što joj je bitno kada radi u paru?

- Snalaženje smo davno nadišli, a u radu u paru je najvažnije međusobno poštovanje. To se jako vidi na ekranu. Nas dvoje je još ‘pogodila‘ i televizijska kemija te zbilja uživamo zajedno - kaže Antonija, koja ne vjeruje da bi se u ovom game show proslavila kao potencijalna natjecateljica.

image

Zagreb, 141222.
Studio Hanza Media.
Kandidati za Zlatni studio.
Na fotografiji: Antonija Blace.
Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Tomislav Kristo/Cropix

- Kako bih prošla da se natječem? Hm, kako u kojoj igri! Ma, zapravo, loše bih prošla! Teže je nego što izgleda - ističe voditeljica, za koju gledatelji kažu da je elokventna, simpatična, brzomisleća i svoja u televizijskom poslu, i to već osamnaest godina. Što ona odgovara na te komplimente?

- Zahvaljujem im od srca, ovo elokventna, brzomisleća i svoja su mi najdraži komplimenti koje mogu dobiti. Hvala im na 18-godišnjem povjerenju! - kaže Antonija.

image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 22:44