NOVI SINGL

Autor hitova Aleksandre Prijović napisao pjesmu za hrvatski bend: Ostvarili suradnju s jednom od najvećih zvijezda Balkana

Bend Ljubavnici nazvao se poznatoj pjesmi Željka Samardžića

Željko Samardžić i Ljubavnici
 

 Promo

"Tebi jedna, meni dve" novi je hit Željka Samardžića i hrvatskog benda Ljubavnici. Pjesma je nastala na relaciji od Beograda, preko Zagreba, pa sve do Makarske rivijere gdje je Luka Grgas snimio spot.

Nije slučajno da su je zajedno snimili. Rekli bi da je sve to još ranije bilo zapisano u zvijezdama jer Ljubavnici nose naziv prema poznatoj pjesmi Željka Samardžića. Nakon mnogobrojnih zajedničkih susreta na koncertima na kojima su nastupali, došlo je do suradnje koja će, vjeruju u to, osvojiti Hrvatsku, ali i regiju.

image

Željko Samardžić i Ljubavnici

Promo/Promo

Pjesmu je napisao hitmejker Dragan Brajović Braja, jedan od poznatijih autora u regiji koji je do sada surađivao s brojnim zvijezdama, od Seke Aleksić i Dragane Mirković, preko Ace Pejovića i Ane Bekute, do Nataše Bekvalac i, u medijima trenutno najpopularnije, Aleksandre Prijović.

„Duet sa Željkom Samardžićem je važna stepenica u mojoj karijeri, ali i karijeri ovoga benda. Sve nam to daje krila za daljnje izazove, uspjehe i puno novih koncerata“, izjavio je Mario Regelja, frontmen i autor pjesama Ljubavnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:09