‘MAZNULA SI MOJU‘

Ava Karabatić ukrala recept za pizzu, javio se autor! Ovo ju je odalo pa je svi sprdaju: ‘Morala sam, moja je izgorila‘

Bravo, možeš otvoriti pizzeriju, šalili su se pratitelji u komentarima

Ava Karabatić peče pizzu

 Screenshot Facebook

Pjevačica i reality zvijezda Ava Karabatić, koja je najavila povratak na scenu i novi hit ‘Fer igra‘, također je postala aktivnija i na društvenim mrežama pa je snimila novi TikTok video koji je prikupio više od 160 tisuća pregleda u vrlo kratkom roku.

Ava je, naime, pratiteljima odlučila demonstrirati kako napraviti pizzu kod kuće.

"Nisam neka kuharica, odmah da kažem, ali ću se potruditi da zadovoljim vaše kriterije i apetite", poručila je odmah na početku.

Zatim je na pleh stavila gotovo tijesto i na njega izlila umak od rajčice te dodala sir i šunku. Pratiteljima je otkrila da bi bilo dobro vilicom izbosti tijesto kako bi bili sigurni da će se ono pravilno ispeći. Pećnicu je zagrijala na 220 stupnjeva i stavila pizzu da se peče.

Kad je pokazala finalni rezultat, pratitelji su primijetili da pizza nije ista kao ona koju je pripremila. U pećnicu je ušla četvrtastog oblika, a izašla okrugla, a također nije imala ni gljive na sebi, koje su se odjednom pojavile.

“Pa Ava, pobogu, maznula si moju pizzu s YouTubea”, napisao je jedan korisnik Facebooka i priložio video s kojeg je skinula njegov uradak. "Hahahahah, morala sam... moja je izgorila bila", iskreno je odgovorila Ava, na što joj je on poručio da joj je "onda sve oprošteno".

"Nakon ovog jedino logično rješenje je da objaviš svoju kuharicu", "Samo stavite šunku i sir i onda kad se ispeče, stvore se gljive. Fenomenalno", "Bravo, možeš otvoriti pizzeriju", "Naprosto savršeno, molim vas da drugi put samo malo sporije radite da si stignem sve zapisati, gdje mogu zapratiti još više recepata?" - glasili su samo neki od komentara na njezinu urnebesnu objavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 10:59