PRESRETNI RODITELJI

Baby boom kod domaćih nogometaša: Čak trojica dobila prinove u isto vrijeme!

Andrej Kramarić, Nikola Kalinić i Petar Musa dobili su bebe ovih dana

Baby boom kod nogometaša

 Ronald Gorsic/CROPIX; Instagram/

Među hrvatskim nogometašima ovih dana dogodio se baby boom! Čak trojica naših nogometaša dobili su prinove u svoje obitelji.

Andrej i Mia

Andrej Kramarić i Mia Ćurković dobili su djevojčicu Evu koja im je drugo dijete nakon njihovog sinčića Viktora. Kako je pisao tportal, Mia je rodila u Zagrebu, a njezin suprug je prisustvovao porodu.

image

Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Ronald Gorsic/Cropix/

Podsjećamo, Kramarić i Ćurković su zajedno od 2017. godine, a sudbonosno ‘da‘ rekli su 2021. u Zagrebu, samo pet mjeseci prije nego što im se rodio sin Viktor. Iako Kramarić rijetko objavljuje informacije iz privatnog života, zna se da je Mia doktorica veterine.

Nikola i Vanja

Nogometaš Hajduka i bivši reprezentativac Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja dobili su kćerkicu. Objavili su to na stranicama Hajduka u utorak.

"Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj", poručili su.

Podsjećamo, Nikola i Vanja su u braku već 11 godina. Imaju već dvoje djece, sina Matea i kćer Lotu. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2004. kad je ona imala 20, a on 19 godina. Obitelj od studenog 2023. živi u Splitu jer se tada Kalinić vratio u Hajduk.


Petar Musa postao otac

Samosatazni Petar Musa povremeni je igrač Vatrenih i igrač je FC Dallasa. Na Instagramu se u utorak pohvalio da je dobio bebu. Pozirao je s novorođenčetom u naručju.

"Mi vida (moj život)", poručio je uz plavo srce, pa se da naslutiti da je možda dobio sina.

image

Petar Musa s bebom

Screenshot/instagram/petarmusa/

Musa svoj privatni život drži dalje od javnosti, pa se ne zna tko je majka njegovog djeteta. Trenutno igra za američki Dallas u koji je prešao transferom vrijednim 13 milijuna eura iz Benfica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 12:49