LIJEPE VIJESTI

Baby boom na Prisavlju: U Informativnom programu HTV-a voditeljice i urednice iščekuju prinove

Trudne su urednica i voditeljica HTV-ova središnjeg Dnevnika Vlatka Kalinić te urednica i voditeljica Dnevnika 3 Anita Bilić.
Anita Bilić i Vlatka Kalinić
 Krasnodar Peršun/HRT, Ronald Goršić/Cropix

U gomili ružnih vijesti, od pandemije do potresa na Haitiju i stanja u Afganistanu, što je, uostalom, dio svakodnevnog novinarskog posla, kao ona lijepa vijest stiže da Informativni program HTV-a, točnije IMS, proživljava pravi baby boom.

Naime, trudne su urednica i voditeljica HTV-ova središnjeg Dnevnika Vlatka Kalinić te urednica i voditeljica Dnevnika 3 Anita Bilić. Obje novinarke postat će, kako doznajemo, majke treći put, no tu nije kraj skoku nataliteta, barem što se Prisavlja tiče.

- To su lijepe vijesti. I sama sam majka dvojice sinova, Brune i Mihovila, i nema na svijetu ničeg važnijeg i vrednijeg od djece i obitelji. Koliko mi god prvo u glavi bude posao i činjenica da uskoro moram tu osobu zamijeniti nekim drugim u vrijeme porodiljnog dopusta, ustvari se istinski veselim njihovoj sreći jer djeca jesu sreća i golema ljubav - kaže nam urednica odjela Informativni medijski servis HTV-a Katarina Periša Čakarun.

image
Katarina Periša Čakarun
HRT

- Drago mi je da se i odlične vijesti brzo šire. Imam kćeri od 13 i deset godina, uskoro nam stiže sin i svi mu se jako radujemo. Još malo je ostalo - govori nam Anita Bilić, koja je u sedmom mjesecu trudnoće.

Vlatki Kalinić treće dijete stiže oko Nove godine, a također čeka sina.

- Imam kćer od pet godina i sinčića od dvije i pol. Kći nam je već rekla da će ona biti šefica braći i da će ju morati slušati. A ime? Ne znamo još. Klinci misle da će biti Bob, po Spužva Bobu - uz smijeh nam govori odlično raspoložena Kalinić. Kako je i prve dvije trudnoće radila sve do samog kraja te na porodiljni otišla kada je bila trudna sedam mjeseci, planira raditi sve dok se osjeća dobro.

Inače, osim beba koje tek trebaju stići, tu su neke su već došle na svijet: HTV-ov novinarski par Kristina Pešić i Eugen Husak prije nekoliko su mjeseci postali roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 01:08