‘MOZAK OPERACIJE‘

Baby Lasagna jednom objavom izazvao lavinu komentara: ‘Elizabeta mi nije dala...‘

Baby Lasagna je pozirao u elegantnoj odjevnoj kombinaciji i podijelio da mu Elizabeta nije dala obući trenirku

Baby Lasagna

 Vanesa Pandzic/Cropix

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ovogodišnji pobjednik Dore, objavio je na Instagramu fotografiju u elegantnim hlačama i dolčeviti, zagrnuo se kaputom, obuo je čizme i kao detalj dodao sunčane naočale.

"Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku", požalio se Lasagna u opisu i otkrio da mu je u odabiru kombinacije pomogla djevojka.

Fanovi su pisali šarolike reakcije na ovu objavu.

"Elizabeta je mozak operacije, hvala joj", "Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u najboljem slučaju i mačka", "Dobro ti je rekla", "Dobro jer izgledaš stvarno stilski", komentirali su izgled, ali neki su se osvrnuli i na hit "Rim Tim Tagi Dim" s kojim će nas predstavljati na Eurosongu u Švedskoj.

"Ja sam iz Italije i mislim da zaslužuješ pobjediti, ne mogu se zasititi tvoje glazbe", "Glasat ću za Vas iz Srbije, sretno prijatelji", "Ne mogu izbaciti tvoju pjesmu iz glave. Plus, izvedba je savršena. Sigurno 12 bodova iz Ujedinjenog Kraljevstva", glasili su neki od komentara.

Podsjećamo, Elizabeta je Markova djevojka godinu mlađa od njega. Bavi se videoprodukcijom i art fotorgrafijom te često surađuje sa svojim partnerom.

"Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovica. Uvijek kada mi netko pohvali outfit, pohvali zapravo nju. Što se tiče lifestylea, pokušavam biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni", rekao je ranije glazbenik za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:02