ŠALJIVE FOTOGRAFIJE

Baby Lasagna ne stiže predahnuti u Madridu: sa srpskom predstavnicom snimio je zanimljivu fotografiju

S obzirom na to da Teyu Doru uspoređuju sa Šveđankom Loreen, a Baby Lasagnu s finskim predstavnikom Käärijom koji je bio veliki favorit, odlučili su to iskoristiti

Baby Lasagna

Baby Lasagna koji sudjeluje na predeurovizijskom partyju u Madridu ne stigne predahnuti. Sudeći prema objavama na njegovim profilima na društvenim mrežama, naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu dao je mnoštvo intervjua, a našao je vremena i za druženje s ekipom. Susreo se u Madridu i s predstavnicom Srbije, Teyju Doru, a susret je rezultirao duhovitom zajedničkom fotografijom.

image

Teya Dora i Baby Lasagna rekreirali su fotku Loreen i Käärije

S obzirom na to da Teyu Doru uspoređuju sa Šveđankom Loreen, koja je prošle godine pobijedila na Eurosongu, a Baby Lasagnu s finskim predstavnikom Käärijom koji je bio veliki favorit, odlučili su to iskoristiti. Na veselje fanova, oni su rekreirali zajedničku fotografiju Loreen i Käärije.

Fotografija je odmah privukla golemu pažnju i postala pravi hit na društvenim mrežama.

Inače, Baby Lasagna je na ovom trodnevnom događanju u Madridu dočekan kao velika zvijezda. Na predstavljanju je pjevač dobio prave ovacije i još jednom potvrdio status najvećeg favorita ovogodišnjeg izbora za najbolju pjesmu Eurovizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 16:14