NE ZAMJERA IM

Baby Lasagna o susjedima: ‘Nije mi čudno što mi nisu dali ni jedan bod, mislim da su se prepali konkurencije‘

Nakon njegove trijumfalne pobjede, ispred Hrvatske je na kladionicama samo Ukrajina

Baby Lasagna na Bravo! radiju

 Gordan Svilar/bravo!/

Gost najslušanijeg radijskog showa Beautiful Day bio je Baby Lasagna, koji je s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘ osvojio čak 247 bodova publike, odnosno više nego svi ostali kandidati zajedno i tako postao najuvjerljiviji pobjednik Dore. A zašto je uopće bio rezerva nitko mu nije objasnio, no preko noći je postao favorit i to van granica države. Ovogodišnji Eurosong bit će održan u švedskom Malmöu, a nakon njegove trijumfalne pobjede, ispred Hrvatske je na kladionicama samo Ukrajina. Baby Lasagna je s drugog mjesta ‘‘skinuo‘’ susjede Talijane koji su se, čini se, uplašili konkurencije i pri glasovanju mu nisu dali niti jedan bod. Slušateljima bravo! radija je otkrio kako je došlo do snimanja spota koji je danas dosegao čak milijun pregleda, te hoće li tako izgledati i u Švedskoj, kao i kada kreću pripreme.

image

Baby Lasagna na Bravo! radiju

Gordan Svilar/bravo!/

Iako se njegova pobjeda naslućivala, priželjkivala i osjećala u zraku, Baby Lasagna se do kraja, kaže, nije opuštao.

- Trebalo se dokazati, osim toga bilo je pitanje hoće li se ljudima svidjeti to što smo pripremili… Stvarno nisam znao do zadnjeg časa, pogotovo kada sam vidio neke nastupe i čuo neke izvođače kako pjevaju brate mili…Osim toga, ne znaš kako bodovi funkcioniraju, pa sve dok nisu prozvali ime i rekli 200 i koliko bodova… 247. Rekli su mi da je to najuvjerljivija pobjeda na Dori… - rekao je.

- Jesu li ti objasnili zašto si bio rezerva? - upitali su voditelji.

- Ne, ništa nisu rekli, ma ni ne trebaju… - objasnio je.

image

Baby Lasagna na Bravo! radiju

Gordan Svilar/bravo!/

Iako mu susjedi Talijani nisu dali niti jedan bod, o njima ima samo riječi hvale.

- Angelina Mango s pjesmom ‘La noia‘ - meni je to predobra stvar, tu je spojila trep talijanski, ma fantastično, meni je to baš stvarčina, kužim zašto je tako visoko na kladionicama… Nije mi čudno što mi nisu dali niti jedan bod, mislim da su se prepali konkurencije. Razočaran sam jer sam fan te pjesme i još smo si blizu... - rekao je glazbenik.

Nakon njegove trijumfalne pobjede na Dori, ispred Hrvatske je na kladionicama samo Ukrajina.

- Bojiš li se da će te slava promijeniti i da više nećeš biti ista osoba? – upitala je Dora.

- Ne da se baš bojim, bojim je kriva riječ, ali brinem o tome da se to ne dogodi - rekao je i dodao kako do sada nije bilo potrebe da ga obitelj drži na zemlji, no ako ga slava "pogodi", držat će ga na zemlji, pogotovo zaručnica.

image

Baby Lasagna na Bravo! radiju

Gordan Svilar/bravo!/

Pobjedu je posvetio obitelji za koju ističe da mu je na prvom mjestu u životu. Zaručnica Elizabeta Ružić je Baby Lasagni velika podrška. Otkrio je da je s njom fenomenalno raditi, jer je smirena, a inače je zaslužna za sve vizualno, pa tako i za pobjednički spot.

- Spot je radio moj budući punac i moja zaručnica, on je snimao, ona je montirala, režirala, sve što nije držanje kamere. Bilo je fenomenalno, najteže nam je bilo naći kravu koja ima mlijeka… Zvali smo jedno 6, 7 ljudi, onda jedan kaže zovi drugoga, itd… Tako smo čuli da neki lik u selu pored ima kravu, nismo mogli doći do njega, nego smo došli u selo autom, naletjeli na prvog čovjeka i rekli da smo čuli da netko ovdje ima krave, on je rekao: "Imam ja kravu. Ča moremo mi doći nešto snimiti?". Došli smo tamo, pomuzli kravu, rekli hvala, popili čašu vina i otišli… - prepričao je.

@bravo.feeling Baby Lasagna & RIM TIM TAGI DIM challenge ? #babylasagna #rimtimtagidim #eurovision2024 #rimtimtagidimchallenge @The Baby Lasagna Official @Dora Srdar ♬ son original - Eurovision Dream

Otkrio je i kako će biti odjeven na Eurosongu.

- Neću nositi onaj outfit iz spota, onaj outfit je preobičan, dobar, ali mislim da Eurosong traži nešto posebno. Danas je spot na YouTubeu dosegao milijun pregleda – zaključio je vidno zadovoljan.

image

Baby Lasagna na Bravo! radiju

Gordan Svilar/bravo!/

Ispred Baby Lasagne su samo dva, tri dana odmora, a onda kreću pripreme za veliki nastup u Švedskoj.

- Sutra se vraćam doma. Doslovno se mora odmah, odmah, odmah, krenuti. Do 10.3. treba biti isplaniran cijeli nastup, neće biti isti kao što ste vidjeli, mijenjat ćemo. Ne samo da treba biti gotov, treba ga snimiti, poslati Eurosongu, tako da nema odmora, ali bolje to nego da mi je dosadno… - prepričao je.

Njegovi sugrađani iz Umaga ne mogu sakriti sreću. Na društvenim mrežama potvrđuju kako je pobjeda na Dori otišla u ruke marljivom, skromnom, dobro odgojenom i pristojnom glazbeniku, kojem, čini se, organiziraju i doček.

A za kraj gostovanja, Marko se još jednom svima zahvalio na podršci, obećao vratiti na omiljeni radio i svima poručio:

- Baby Lasagna nema nikakvo značenje, samo sam htio nešto što zvuči apsurdno, smislio sam ga u Novigradu na rivi dok sam se šetao, samo eto tako, zvuči fora i smiješno, sad je to to, zbog toga što tako zvuči svi i pitaju od kuda to ime... Tata je mislio da se zovem Baby Njoki - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:49