NA INSTAGRAMU

Baby Lasagna objavio polaroid fotke, pratiteljica mu se javila: ‘Zbog tebe će mi se djeca odseliti!‘

Baby Lasagna objavio je niz fotografija, pa pitao obožavatelje što misle koju seriju gleda

Baby Lasagna

 Vanesa Pandzic/Cropix

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, na Instagramu je objavio niz polaroid fotografija koje su oduševile obožavatelje.

Na prvoj fotografiji Baby Lasagna jede u krevetu dok gleda seriju. Pitao je u opisu svoje pratitelje da pogode o kojoj se seriji radi.

"Koju seriju gledam na prvoj fotografiji? Dat ću vam trag - ‘to je ona rekla‘", napisao je Lasagna, a pratitelji su u komentarima pogađali da se radi o seriji "The Office".

"Koji ti je najdraži lik iz The Officea?", glasio je jedan od komentara.

Na jednoj od fotografija sa svojom djevojkom Elizabetom Ružić jede tjesteninu. Potom na posljednjoj fotografiji je mačka na automobilu. Baby Lasagna ljubitelj je mačaka, a spominje ih i u svom tekstu u pjesmi "Rim Tim Tagi Dim" s kojom će predstavljati Hrvatsku na izboru za najbolju pjesmu Europe u Švedskoj u svibnju.

Pratitelji su izražavali puno podrške za nadolazeći nastup glazbenika na Eurosongu.

"Treba još jača samopromocija, Eurosong samo što nije!", glasio je jedan komentar.

"Čisto da znaš kome trebaš zahvaliti, ja sam odgovorna za najmanje 1 milijun pregleda na Rim Tim na You Tubeu. Ja ja tebi zahvaljujem što mi se zbog toga djeca konačno žele odseliti", našalila se pratiteljica.

"Ma rasturit ćeš tu Euroviziju", pisao je jedan pratitelj.

Podsjećamo, naš predstavnik na Eurosongu favorit je bio i prije nego što je pobijedio na ovogodišnjoj Dori. Trenutno je prvi na kladionicama s 18% šanse za pobjedu, a iza njega je talijanska predstavnica Angelina Mango s 14%.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 07:35