OTKRIVENO I IME

Baby Lasagna otkrio što radi nakon Eurosonga: Pomaže mu i svima znano lice

Baby Lasagna kreće s nastupima već krajem ovog mjeseca, i to na SeaStar Festivalu

Baby Lasagna započeo rad na albumu prvijencu

 Cropix/screenshot/

"Demons & Mosquitos" ime je debitantskog albuma popularnog Baby Lasagne, odnosno, Marka Purišića koji je predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu i pokorio Europu svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim".

image

Matej Zec

Screenshot/

Nakon eurovizijske ludnice vratio se u glazbeni studio i to s članom Leta 3, Matejem Zecom, koji će producirati nadolazeći album. Naime, Zec je gitarist Leta 3 preko 20 godina i zaslužan je za brojne njihove uspješnice, kao i za pjesme Jonathana, matičnog benda Morso, Quasara i niza domaćih glazbenika.

image

Baby Lasagna tijekom dočeka na Trgu Bana Jelačića

Tomislav Kristo/Cropix

Doduše, na album ćemo morati pričekati nekoliko mjeseci, no Baby Lasagna kreće s nastupima već krajem ovog mjeseca, točnije, od 23. do 26. svibnja na šestom izdanju Sea Stara, zajedno s talijanskom predstavnicom Angelinom Mango te svjetskim zvijezdama poput Ofenbacha, Johna Newmana, Deborah de Luca te regionalnih fenomena poput Joker Outa, Senidah ili Buč Kesidija.

- Brojimo dane do izlaska na pozornicu. Vidimo se za 132 sata (vjerojatno griješim, loš sam u matematici) - napisao je u opisu objave na Instagramu u kojoj najavljuje svoj nastup na poznatom festivalu i pokazuje na plakat na kojemu je ispisano njegovo ime te pritom vrišti od uzbuđenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 09:10