KRAĐA IDENTITETA

Baby Lasagna upozorava svoje obožavatelje na prevaru: ‘Posebno obratite pozornost na naše najmlađe‘

Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakav novac ili odgovarate uopće na poruke, napisao je

Baby Lasagna 

 Sander Koning/AFP

Naš eurovizijski predstavnik Baby Lasagna apelira na publiku da bude izuzetno oprezna i da ne nasjeda na prevare. Naime, dobio je na uvid da prevaranti pokušavaju preko lažnog profila kontaktirati s njegovim pratiteljima i od njih iznuditi novac, upozorio je glazbenik Marko Purišić na svom Instagram profilu. Napominje da nikako ne nasjedaju na lažne profile.

- Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakav novac ili odgovarate uopće na poruke. Ako ste roditelj, savjetujem da obratite pozornost na naše najmlađe jer su baš oni skloniji ovakvim prevarama. Hvala - napisao je Baby Lasagna na društvenoj mreži.

Poznato je da stotine tisuća fanova celebrityja žive u zabludi da na društvenim mrežama komuniciraju sa svojim omiljenim glumcima ili pjevačima. Misle da su njihove objave istinite, no nažalost, brojni profili tek su izmišljotina kradljivaca identiteta.

image
Screenshot/INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:09