PONOSNI SU

Baby Lasagna vratio se s curom u rodnu Istru, načelnik i mještani priredili mu spontani doček

Vratio se doma u Istru, a prvo je posjetio općinu Kaštelir-Labinci, gdje je sniman video spot za ‘Rim Tim Tagi Dim‘

Baby Lasagna

 Instagram/Baby Lasagna/

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, vratio se doma u Istru, gdje je prvo posjetio općinu Kaštelir-Labinci gdje je sniman video spot za ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Tu živi njegova djevojka s kojom uređuje zajednički dom, u kojem se Umažanin pripremao za nastup na Dori, pa ne čudi da ga i stanovnici Kaštelira doživljavaju kao ‘svog čovika‘. Stoga su mu, po dolasku, pripremili spontani doček.

- Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori! - objavljeno je na Facebook profilu Together In Kaštelir-Labinci, službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci i dodali:

- Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘ za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju. Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu! - dodali su.

Kako neslužbeno doznajemo, i Umag sprema doček za Baby Lasagnu, a fešta će se održati čim se vrijeme malo proljepša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:45