18. LIPNJA

Bad Daughter nastupit će prije Florence + The Machine u pulskoj Areni

Dunja Ercegović ranije je kao Lovely Quinces nastupila i prije Roberta Planta iz Led Zeppelina

Bad Daughter

Bad Daughter nastupit će prije Florence+The Machine u rasprodanoj pulskoj Areni u nedjelju 18. lipnja.

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Sjajni album prvijenac “Let Me Panic” više od 40 domaćih urednika i novinara izabralo je za album 2021. godine, a priskrbio joj je i Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za “Favourite Game”. Nastavljajući se na Rock&Off uspjehe po izlasku debija, Bad Daughter je za prošlu godinu dobila najviše nominacija za Rock&Off nagradu i kući ponijela onu za Pop&Off izvođača godine i pjesmu godine za “Bite Your Tongue”.

Bad Daughter kreativno nastavlja dalje, a još jedna kruna dosadašnje karijere je nastup u pulskoj Areni prije Florence+The Machine. Dunja je već ranije nastupila u jednom od najljepših koncertnih prostora ovog dijela Europe kada je kao Lovely Quinces otvarala za Roberta Planta iz Led Zeppelina, a sada se vraća na pozornicu dvije tisuće godina starog amfiteatra kao Bad Daughter.

Koncert za Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, rasprodan je od kraja veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2023 05:46