‘PRETJERALI STE‘

Barbara Kolar fotkom izazvala burne reakcije: Jedni je napali da je premršava, drugi je brane

Nezadovoljni voditeljičinim izgledom tvrde da bi trebala nabaciti nekoliko kilograma te da ih je dobro nosila
Barbara Kolar
 Barbara Kolar/Instagram; Neja Markičević/Cropix

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (50) na svom je Instagram profilu objavila selfie fotografiju koja je izazvala podijeljene reakcije. Neki od njezinih 11 i pol tisuća pratitelja smatraju da je pretjerala s gubitkom kilograma.

"Koliko je točno koralja potrebno da se na radnom mjestu osjećaš kao na godišnjem", napisala je Kolar uz fotografiju, aludirajući na narukvice i ogrlice od koralja koje nosila oko vrata i na zapešću lijeve ruke.

U komentarima se međutim našlo onih koji su umjesto da odgovore na njezino pitanje komentirali njezin izgled. "Prekrasna si bez ikakvih dodataka, ali ako se mene pita, umjesto svega, tri kile žive vage gore i to je to", napisao je jedan korisnik.

"Barbara, draga ste osoba, ali ste se uništili. Poštujem Vašu želju za linijom, ali ako niste bolesni, pretjerali ste", dodao je drugi korisnik. "Baš je ružna i omatorila... a vidi sijedih... vidi li ona sebe", nadovezala se treća korisnica.

"Ako je istina da fotke dodaju nekoliko kila, kakva je tek stvarnost!? (Iskreno, kuda to vodi?) Više volim snažnu i pametnu Barbaru od krhke figurice...", dodao je četvrti korisnik. "Pod hitno pet kilograma gore... ovo je sad užas. Barba bila super sa svim onim kilogramima. Koje je imala", dodala je šesta korisnica.

"Moja Barbi vrati se na stari izgled, bolje ti stoji! To mi je kao bolesno izdanje", napisala je sedma korisnica.

Bilo je onih koji su joj odgovorili na pitanje te udijelili i komplimente na račun izgleda. "Savršena i lijepa", napisao je jedan korisnik dok je drugi komentirao sa smajlićem koji umjesto očiju ima srca, na Instagramu univerzalno prihvaćenim znakom odobravanja. "Lijepa", dodao je treći korisnik. "Opa", nadovezao se četvrti. "Lijepo", napisao je peti. "Preslatka si svaka čast", dodao je šesti.

"Bože, Barbara, koja ste vi ljepotica. Imate prelijepu boju očiju. Naočale vam predivno stoje", napisao je sedmi korisnik.

Kolar je u kolovozu 2019. godine rekla da se odrekla svih ugljikohidrata te da se čak podvrgnula testu tolerancije na hranu. "Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To u konačnici znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju", rekla je tada Kolar.

image
Voditeljica u ožujku ove godine na dodjeli nagrade Zlatni Studio
Damir Krajac/Cropix
image
Kolar na proslavi 10. rođendana Antene Zagreb 2018. godine
Zeljko Puhovski/Cropix

Ranije je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju također rekla da se dobrano namuči da bi uočila neke gubitke kilograma. "Ja sam, nažalost, iz one kategorije 'mala ulaganja - veliki prinosi'. Tako da je svaki i najmanji gubitak na vagi rezultat golemog i dugog odricanja. Voljela bih da sam do ovih godina pronašla neku čudesnu formulu, ali nema tu neke tajne, samo patnja", rekla je Kolar početkom 2019.

image
Voditeljica na društvenom događaju 2014. godine
Ranko Suvar/Cropix
image
Kolar na svečanoj dodjeli nagrade Ponos Hrvatske 2013. godine
Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:35