GAF PRED KAMERAMA

Barbara Kolar: ‘Neopisivo mi je neugodno! Da sam znala za njegovo stanje, odmah bih se ispričala‘

Doista nisam znala, nitko me nije upozorio niti tijekom niti nakon razgovora, rekla je TV voditeljica

Barbara Kolar

 Neja Markicevic/CROPIX

Popularnoj voditeljici HRT-a Barbari Kolar dogodio se nezgodan gaf dok je u utorak uživo vodila emisiju "Kod nas doma". U studiju je ugostila redatelja glazbenih videospotova Radislava Jovanova Gonza. Pred sam kraj razgovora Gonzo je otkrio kako radi na novom filmu "Bambina" prema mjuziklu koji je na daske splitskog HNK postavio Krešimir Dolenčić te kako ga posvećuje prijatelju Žari Batinoviću.

- Žare, ustani, molim te! - rekao je Gonzo sklopivši ruke prema nebu. U trenutku dok je pričao o Žari, koji se već nekoliko tjedana bori za život u splitskoj bolnici, Barbara se nasmijala, ne znajući da je Batinović hospitaliziran.

Samo za Slobodnu Dalmaciju veteranka HRT-a, koja je mnogima omiljena voditeljica, komentirala je ovaj gaf, jedan od rijetkih u njezinoj karijeri.

- Nažalost, doista nisam znala za to, a nitko me nije upozorio niti tijekom niti nakon razgovora! Ispričala bih se istog trenutka, naravno. A ako ima smisla, budući da nisam u emisiji do idućega tjedna, voljela bih to napraviti evo preko vas, koji ste tu pogrešku primijetili. S iskrenom željom da se zdravlje gospodina Batinovića čim prije popravi - rekla je Barbara i dodala:

- Meni je neopisivo neugodno! Čovjek ne stigne sve pratiti i nije čudo da se ovako nešto dogodi - zaključila je za Slobodnu Dalmaciju voditeljica, koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 03:35