NOVI SINGL

Bare je zarobljen u okovima, a Majke ga motre: ‘Gorak je moj lijek, noćas ga ne pijem‘

Goran Bare & Majke imaju novu pjesmu ‘Noćas prelazim rijeku‘ za koju Bare potpisuje glazbu i tekst, a aranžman Mario Rašić
Goran Bare
 Croatia Records

Nakon što su singlom "Rođen za suze" još u lipnju najavili svoj novi studijski album, Goran Bare & Majke sada predstavljaju novu pjesmu - "Noćas prelazim rijeku". Goran Bare potpisuje glazbu i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić.

"Gorak je moj lijek, noćas ga ne pijem, noćas se životu u lice smijem", pjeva Bare u novoj pjesmi, a fanovi su u transu pa kažu kako nema sumnje da će novi Baretov studijski album biti još jedno vrhunsko djelo "momka iz proklete kuće".

Režiju novog videospota potpisuje Filip Gržinčić, a snimljen je u napuštenom dvorcu Zwilling u ornitološkom rezervatu Crna Mlaka pokraj Jastrebarskog.

- Spot prikazuje jedan dan u kojem je Bare zarobljen u okovima dok ga budno motre i čuvaju ostali članovi benda. Boreći se sam sa sobom i težinom svakodnevice predstavljene okovima, on odlazi do rijeke koju želi prijeći, pri čemu rijeka simbolizira novi život. Međutim, okovi mu ne omogućuju da je prijeđe i sve se vraća na početak. Naposljetku se vidi da lanac zapravo nije vezan i da je Bare cijelo vrijeme slobodan, no on to ne zna te ponavlja svakodnevicu u dvorcu poput duha zarobljenog samo u svojim mislima... - objasnili su Bare i Majke na svom Facebook profilu.

image
Vilim Hlusicka/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:50