POKUŠAJ UPUCAVANJA

Battifiaca ‘bocnuo‘ Danijelu Martinović zbog novog dečka: ‘Mi smo srodne duše s mora, ali ti si htjela inspektora‘

Mario Lipovšek Battifiaca izveo je pjesmu posvećenu Marku Tolji i Danijeli te nije štedio na šalama na njihov račun

Mario Lipovšek Battifiaca i Danijela Martinović

 Screenshot HRT/Cropix

U finalu 12. sezone glazbenog showa HRT-a ‘Zvijezde pjevaju‘ borila su se dva para - glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević protiv glumca Lovre Jurage i Vjeke Ključarića. Pobjedu su odnijeli Lovro i Vjeko, no svi su finalisti oduševili žiri svojim izvedbama.

image

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Dario Njavro za HRT

Nakon što su Lucija i Ivanka izvele pjesmu ‘Reality‘, koja im je donijela tri desetke, članica žirija Danijela Martinović prisjetila se svoje prve ljubavi.

"Hej, prvi sentiš... Pa tko to zaboravlja ikada, točno znam kad zatvorim oči kako miriše njegova crvena majica na koju sam naslonila svoju glavu", rekla je Danijela.

@zvijezdepjevaju Danijela se prisjetila svog prvog plesa s prvom simpatijom. ? #zvijezdepjevaju #hrt #danijelamartinović ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Prije samog proglašenja pobjednika na pozornicu je stao drugi član žirija Mario Lipovšek Battifiaca koji je izveo pjesmu ‘Kristina/Danijela‘, posvećenu Marku Tolji i Danijeli Martinović te nije štedio na šalama na njihov račun.

image

Mario Lipovšek Battifiaca

Screenshot HRT

Gledateljima u studiju i pred malim ekranima posebno se svidio stih posvećen Danijeli Martinović koji je govorio o njegovu ‘neuspješnom pokušaju zavođenja‘ pjevačice: "Pa mi smo srodne duše s mora, ali ti si htjela inspektora." Battifiaca se tu referira na njezina novog dečka, kriminalnog inspektora Josipa Plavića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 22:26