JOŠ VIŠE SREĆE U KUĆI

BEBA STIŽE ZA BOŽIĆ! Naša voditeljica presretna: 'Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. A kako je krenulo, ni djece'

Par Mak Vejzović i Nevena Rendeli Vejzović na špici sa svoje dvije djevojčice
 Davor Matota, Gloria

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37), nakon blitanaca, čeka treću bebu. Za Gloria.hr je otkrila da ona i njezin suprug, direktor fotografije i snimatelj na HRT-u Mak Vejzović, čekaju još jednu djevojčicu.

- Nakon prvotnog šoka naravno da smo svi sretni. Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. Ni djece! - rekla je presretna Nevena.

Nevena, inače, godinama prije trudnoće s blizankama nije mogla zatrudnjeti te je imala i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Njezine su dvije djevojčice, koje su upravo napunile godinu dana, začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Svoje je blizanke Nevena rodila mjesec dana prije termina, carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, nakon što je tri tjedna u bolnici čuvala trudnoću. Curice su potom još dva tjedna bile na odjelu babinjača ne bi li dosegle potrebnu kilažu, no već tri tjedna kasnije Nevena ih je ponosno pokazala na zagrebačkoj špici.

Da će joj se devet mjeseci nakon porođaja dogoditi još jedna trudnoća, nije mogla ni sanjati, no sreća je na putu i stiže za Božić.

Čestitamo paru i sve najbolje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:59