NOVO LICE

Begini predstavili novu frontmenicu benda, Lily - Ljiljanu Galić, poznata je na glazbenoj sceni u BiH

Prihvatila je neobičan zadatak gosta iz prethodne emisije pa ošišala voditelja Elvisa Mehičića

Gosti ovotjedne emisije Special Happy Showa bili su Begini koji su slušateljima predstavili svoju novu frontmenicu Lily – Ljiljanu Galić

 Happy Fm/

Gosti ovotjedne emisije "Special Happy Showa" bili su Begini koji su slušateljima predstavili svoju novu frontmenicu Lily – Ljiljanu Galić, koja je početkom dvijetisućitih bila jedna od najvećih uzdanica bosanskohercegovačke glazbene scene, ali s koje se iz privatnih razloga povukla. Ipak, glazba je njezin život i na ponudu Begina odmah je pristala.

Simpatična glazbenica otkrila je da voli puno spavati što je ponekad razlog nesuglasica u bendu. Uz smiješak je prihvatila i neobičan zadatak gosta iz prethodne emisije i ošišala voditelja Elvisa Mehičića. Prije gotovo godinu dana Mario Budišćak objavio je da se povlači s glazbene scene i prestaje biti pjevač grupe Begini, te rastužio brojne obožavatelje.

image

Lily šiša Elvisa Mehičića

Happy Fm/

"Razišli smo se u najboljem redu što se tiče posla, a naravno da smo i dalje prijatelji i pijemo kave, čujemo se, družimo se. Mario je bio zaštitno lice benda više od 20 godina i sad ti moraš napraviti nešto da još uvijek zanima publiku i ljude, da te zovu da sviraš, dosta teško nam je to palo. Međutim mislim da se dobro nosimo s time, imamo naše novo lice koje je sigurno puno ljepše od Marija, sorry Mario", našalio se Jura Frdelja.

"Spontano je bilo, ja sam jako dugo u ovom poslu, imam puno kilometara u nogama, dečki su to prepoznali, pozvali su me, nije bilo razloga da ne uđem u Begine. Puna sam novog elana i želje za uspjehom", dodala je Lily koja je u bend stigla zahvaljujući preporukama zajedničke kolegice i prijateljice.

"Moramo zahvaliti Ivani Marić koja nam je preporučila Lily, kada smo došli na ideju zašto ne bi probali sa ženskim vokalom, za nju smo čuli samo najbolje i ona to uspješno opravdava", zaključio je Jura.

@happy_fm Elvis je ostao bez kose ? #happyfm #festivalhitova @Elvis Mehičić ♬ original sound - Happy FM

Iako kratko surađuju stignu se i posvađati. "Manje više na svakoj probi i svakoj svirci što se tiče nas dvoje", priznala je simpatična pjevačica. "Da, da, baš vodimo borbe ali to je pozitivno, jer ona je temperamentna, a ja sam još gori, ali ono što je najbitnije izađemo s probe i iz studija da je sve super. Lily voli jako dugo spavati, znači proba je u pet popodne, ona kaže nemojte tako rano", otkrio je pjevač. Nova frontmenica je ispričala situaciju od nekad prije Begina kada je prispala na svirku u sedam i pol.

Ipak, u emisiju je stigla i prije vremena i uspješno odradila izazov koji je dobila od glazbene legende Darka Domijana. U svega par poteza ošišala je voditelja Elvisa Mehičića gotovo na ćelavo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:45