UPOZNAJTE CINDY

Bila je Miss sporta, fetiš joj je čipka, a danas čeka bebu s jednim od najpopularnijih TikTokera u Hrvatskoj

Bivša Miss sporta u međuvremenu se posvetila studiju i završila talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Sandi i Cindy

 Privatna Arhiva

U petoj emisiji showa “Ples sa zvijezdama” gledatelji su mogli svjedočiti posebnom trenutku koji se dogodio za vrijeme plesa poznatog tiktokera Sandija Pega. Na početku nastupa s njim je zaplesala i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić, i to na pjesmu koju su na svom vjenčanju odabrali za prvi ples, a potom su otkrili da čekaju prinovu.

Tko je Cindy Šoštarić Hadžić?

Cindy je domaća influencerica koja svoju karijeru gradi na dvije društvene mreže, Instagramu i TikToku. Rođena je i odrasla u Italiji. Roditelji su joj iz Zagreba, no zbog posla su se prije njezina rođenja preselili u Italiju.

Mlada influencerica u Hrvatsku se vratila 2015. godine, a 2016. godine osvojila je titulu Miss sporta. U međuvremenu, posvetila se studiju i završila talijanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Njezin omiljeni hobi je plivanje kojim se počela baviti u svojoj 15. godini te je trostruka doprvakinja Hrvatske u disciplinama 50, 100 i 200 metara prsno. Osvojila je treće mjesto na juniorskom prvenstvu Italije u disciplini 100 metara prsno. Na zimskom prvenstvu Hrvatske osvojila je tri srebrne medalje, na 50, 100 i 200 metara prsno.

Po povratku u Hrvatsku prijavila se u emisiju “Shopping kraljica” i otkrila da obožava nositi čipkaste stvari jer joj je upravo čipka "modni fetiš". Naglasila je da se posebno sređuje za prigode poput svadbi ili izlazaka, a u svom ormaru najčešće ima hlače i haljine, dok je modne kritike ne zanimaju.

Inače, Sandi sa suprugom snima zanimljive i smiješne videe na TikToku, koji su im na toj društvenoj mreži donijeli tisuće pratitelja. Upoznali su se prije šest godina, surađujući na jednom poslovnom projektu, u vezi su bili tri i pol godine, a 21. kolovoza prošle godine su se vjenčali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:47