ZABORAVLJENE LJUBAVI

Bio je s dvije pjevačice, a hvale ga i da je vatra u krevetu: O ovim ljubavnim vezama brujala je cijela Jugoslavija

Mnogi su već zaboravili da su Bajaga i Alka Vuica četiri godine bili zajedno, Bebi Dol je bila ludo zaljubljena u pokojnog Massima...

Saša Popović, Alka Vuica, Neda Ukraden i Bajaga

 Instagram/Cropix/

Godinama su novinske stupce punile romanse koje su sad već davno zaboravljene. Mnogi su već zaboravili da su Bajaga i Alka Vuica četiri godine bili zajedno, Bebi Dol je bila ludo zaljubljena u pokojnog Massima Savića, a Saša Popović zabavljao se s Nedom Ukraden.

Bajaga se nedavno razveo nakon 33 godine braka, a njegova bivša supruga, s kojom je dobio dvoje djece, ostala je nepoznata javnosti. Ipak, o njegovoj četverogodišnjoj vezi s kolegicom s estrade Alkom Vuicom i dan danas se priča, čak nakon četiri desetljeća.

"Bili smo mladi i voljeli smo se. Jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi jest ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘. I dalje smo prijatelji, čujemo se, viđamo... Ljubav je energija koja ne nestaje. Možda zaljubljenost prođe, ali prava ljubav ostaje zauvijek", rekla je jednom prilikom Alka Vuica, prenosi Kurir. Bajaga je pjevačici posvetio hitove ‘Zažmuri‘ i ‘Sa druge strane jastuka‘.

image

Bajaga

Lucija Ocko/Cropix
image

Pjevačica Alka Vuica

/Instagram/alka.vuica

U isto vrijeme voljeli su se Bebi Dol i Massimo Savić. Oni su u osamdesetima imali burnu vezu, a slovili su za jedan od omiljenih parova bivše Jugoslavije. Oboje su tada bili na vrhuncu slave.

"Bio je uporan u tome da me osvoji i jednom me na aerodromu dočekao s cvijećem. Tada je sve počelo. Upoznao me je s majkom, koja je živjela u Istri. Jako me voljela. Međutim, kad je krenuo rat, nismo se mogli dogovoriti hoćemo li biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Tada smo prekinuli", ispričala je jednom prilikom pjevačica.

image

Massimo Savić

Biljana Blivajs/Cropix/Cropix
image

Bebi Dol

Screenshot YouTube/

Saša Popović je prije supruge Suzane Jovanović bio s pjevačicom Nedom Ukraden.

"Ostavila sam ga jer se udvarao drugim ženama! Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka. Sašina i moja veza počela je slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli", ispričala je Neda.

image

Neda Ukraden

/Instagram/ Neda Ukraden

Osim nje, ‘smuvao‘ je i sprsku pop-folk pjevačicu Zlatu Petrović, koja je imala samo riječi hvale za njega. Upoznali su se na 18. rođendanu Cece Ražnatović.

image

Saša Popović

Instagram/Saša Popović/

"Krenula sam u toalet, a on za mnom. Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lijepo izgledam, ali da mi nešto nedostaje. Pitala sam ga što to meni fali, a on k‘o iz topa kaže: ‘Da se prezivaš Popović.‘ Razmijenili smo brojeve telefona. Bili smo zajedno dvije godine. Osjećala sam se kao princeza, a Sale je vatra u krevetu", priznala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. veljača 2024 01:51