'RUŽNE USPOMENE'

'BIO SAM ZALJUBLJEN, ALI ŽENE SU ME ČESTO ISKORIŠTAVALE' Goran Bare progovorio o najintimnijim trenucima i o najvažnijoj osobi u njegovom životu

Goran Bare
 Ranko Šuvar / CROPIX

Goran Bare, umjetnik bez dlake na jeziku i bez fige u džepu, prošao je koješta, no od nekih stvari očito nije odustao. Kako je sam priznao, nedavno se ponovno zaljubio, no ljubav je bila kratkog vijeka.

- Bio sam baš zaljubljen prije jedno mjesec dana, tad sam se zaljubio. Međutim, sad sam se odljubio zato što, eto, ne bih želio u to sad ulaziti. Zaljubljive sam prirode, ali su me žene često iskorištavale - rekao je za RTL Exkluziv.

53-godišnji glazbenik iza sebe ima nekoliko propalih veza i dva braka, no najvažnija osoba u životu bila mu je i ostala sin Miran (24).

- Imam sina koji završava fakultet i nikad nisam imao problema s njim. Više je on imao problema sa mnom nego ja s njim. Obožavam ga, ali ne volim pričati o njemu u medijima niti mu još stavljat taj uteg oko vrata - rekao je Goran koji se samo zbog sina povremeno vraćao u rodne Vinkovce uz koje ga ne vežu pretjerano lijepe uspomene.

- Problem je u tome što me za taj grad vežu samo ružne uspomene. Pokušavam što manje razmišljati o tom gradu i o tim ružnim uspomenama - objasnio je i dodao da mu je slava strašno smetala nakon što je postao popularan s Majkama.

- Ljudi su me hvatali za ruke kao da sam neka lutka, tako da mi je to išlo na živce i ja sam se povukao - rekao je. Ni o estradi nema visoko mišljenje, no kaže da ni za čim ne žali, piše RTL.

- Nisam za ničim požalio što sam napravio, čak ni ove financije, ma ništa, jer to sam ja - zaključio je Bare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:01