RENE VS. FRANO

BITORAJAC ODGOVORIO VODITELJU KOJI GA JE ZAMIJENIO U HIT SHOWU 'Nisu me nimalo uvrijedile Ridjanove riječi. No ono što je izjavio bilo je bahato'

Nakon najave nove sezone 'Supertalenta' i intervjua s Igorom Mešinom i Franom Ridjanom u Studiju uzburkali su se duhovi na društvenim mrežama
Rene Bitorajac; Igor Mešin i Frano Ridjan; Tarik Filipović
 Tomislav Kristo, Biljana Blivajs / CROPIX

- Ne želim previše trošiti riječi na Ridjana. Za početak, ja se nisam niti našao uvrijeđen njegovim riječima. To je obična bahata izjava iza koje očito stoji PR tim Nove TV. Uz to, ne znam što bi trebalo značiti 'nepotrebno krivo protumačena izjava' što je Ridjan izjavio u tekstu u Jutarnjem - ukratko se nadovezao glumac Rene Bitorajac na riječi voditelja Frane Ridjana u razgovoru za Studio, o čemu je Bitorajac napisao i poduži post na svom Facebook profilu.

Naime, na Facebooku je glumac podrobno objasnio svoje mišljenje o Ridjanu koji ga je, nakon šest sezona, zamijenio u voditeljskoj ulozi u showu “Supertalent” Nove TV, ali i njegovoj izjavi kako je “Igor Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji”.

Bitorajca je ta izjava prilično ražestila pa je uz komentar kako je Ridjan njemu kao glumcu i voditelju već drugi put “uskočio” kao zamjena, i to u dva showa koja Ridjan smatra krunom svoje karijere, poručio kako samo može sanjati da postane Tarik Filipović, također glumac u ulozi voditelja.

Bezuspješno je Ridjan pokušao u jučerašnjem Jutarnjem listu objasniti kako nije imao namjeru nikoga uvrijediti jer dodatak u kojem kaže kako su njegove riječi “nepotrebno krivo protumačene” Bitorajcu nije ni najmanje bio shvatljiv. Štoviše, Ridjanova isprika nije, prema Reneovu mišljenju, ublažila prvotni istup u Studiju. No glumac je odlučio kako se tom temom više ne želi zamarati.

Za Jutarnji je cijelu priču komentirao i Tarik Filipović, dugogodišnji prijatelj Renea Bitorajca. Upravo je Tarika kao primjer iznimnog voditelja, a po vokaciji glumca, Rene i naveo u svom Facebook postu.

- Prije svega, Rene je moj prijatelj, a Ridjana ne znam, no žao mi je što je otišao s HTV-a. S druge strane, Nova TV je puno više izgubila time što je pustila Renea da ode. Rene je principijelan čovjek i njegovi su principi uvijek isti. Siguran sam da se s njim moglo dogovoriti jer znam koliko je uživao u svom poslu - naglasio je Tarik Filipović.

No sudeći po ljetnom, ali i nadolazećem jesenskom radnom rasporedu, Bitorajcu posla neće nedostajati. Kazalište Luda kuća, u vlasništvu Renea i Branka Đurića, radi punom parom, a pred njima su i nove premijere.

- Pripremamo se za jesen u Ludoj kući gdje imamo čak tri premijere do Nove godine. U kolovozu me čekaju turneje, a uskoro je i premijera filma 'General' u Puli - nabrojao je Bitorajac koji se ovih dana prepustio uživanju u brzini na našem poznatom trkalištu Grobnik nadomak Rijeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:31