LIJEPA DANIELA

Bivša Kraljica svijeta viđena u javnosti: Bila je s Ivaniševićem, a onda je sreću pronašla s trenerom Hajduka

Daniela je prije 32 godine ponijela titulu Kraljice svijeta i tada je imala samo 20 godina

Daniela Gračan

 Ivor Mažar

Nakon dvije godine pauze, vratila se modna manifestacija Extravagant Gala. Brojni zaljubljenici u modu iskoristili su ovaj događaj, a među njima se našla i Daniela Gračan, bivša Kraljica svijeta koja, 32 godine nakon titule, živi potpuno privatnim životom.

image

Daniela Gračan

Tea Cimas/Cropix

Iza Boudoira stoje sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uspješni dizajnerski dvojac čije su blagdanske kolekcije upravo jedne od najiščekivanijih. Potvrdile su to i ovom fantastičnom samostalnom revijom.

image

Boudoir dizajnerice

Ivor Mažar

- Naša nova kolekcija je svečana, prigodna za blagdane pred nama. Na reviji smo pokazali dio pret-a-porter kolekcije i na haljine smo doslovno napisale da su upravo za posebne prilike. Uvijek volimo doći u Rijeku, jer smo odavde. Sretne smo što smo dobile priliku samostalno ovdje predstaviti božićnu kolekciju. Hvala Rijeci i svim damama koje nas redovito prate i podržavaju – rekle su sestre.

Extravagant Gala i ove je godine izazvala veliko zanimanje javnosti, a priliku da zavire u modnu bajku iskoristili su brojni zaljubljenici u modu: Juraj Zigman, Damir Kedžo, Tina Vukov, dr. Vivian Jurković, Edita Stilin, Sanja Zambelli, Sonja Šišić, Barbara Udovičić, Ester Gallo i drugi. Pažnju javnosti ukrala je Daniela Gračan.

image

Juraj Zigman sa suprugom

Ivor Mažar
image

Dino Bubičić

Ivor Mažar
image

Damir Kedžo i Marjeta Kessler

Ivor Mažar

Danas živi obiteljskim životom

Daniela je prije 32 godine ponijela titulu Kraljice svijeta i tada je imala samo 20 godina. Danas je profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, gdje predaje nekoliko kolegija i tek rijetki studenti znaju da je njihova profesorica bila Kraljica svijeta.

U svibnju ove godine, u razgovoru za RTL.hr otkrila je mnoge stvari iz svog prijašnjeg života, ali i tajnu mladolikog izgleda. Priznala je tako da je oduvijek bila nemarna po pitanju skincarea te da je nosila težu šminku i nije razmišljala o posljedicama.

- Kada sam imala dvadeset godina tada sam razmišljala o nekim drugim stvarima, a ne o tome kako treba čuvati kožu. Ono čega se često sjetim i zbog čega sam sretna danas je to što nisam podlegla onom trendu jakog čupanja obrva. Iako se to sada ponovno vraća u modu – rekla je Daniela za RTL.hr.

Tada ju je interesiralo manekenstvo, a nakon što je osvojila titulu Kraljice Hrvatske, prohodala je s Goranom Ivaniševićem, zbog kojeg je jedno vrijeme živjela u Monte Carlu. Veza nije potrajala, a Daniela je sreću pronašla sa sedam godina starijim Nenadom Gračanom, nekadašnjim trenerom Hajduka, Rijeke i Dinama, a trenutačno izbornikom ženske hrvatske nogometne reprezentacije. U dugogodišnjem su braku i imaju tri kćeri.

Najstarija kći Laura ove je godine diplomirala na Pomorskom fakultetu, dok je najmlađa Alma učenica gimnazije. Njezinim stopama krenula je srednja Ema, koja je 2018. ponijela titulu Kraljice Jadrana, no odlučila se posvetiti studiju stomatologije.

image

Daniela Gračan i Ema Gračan

Darko Tomas/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:24