ZAGONETNA MELITA

Bivša miss ni riječi o braku s milijunašem: ‘O privatnosti neću ništa jer ne smijem’

Bivše misice Melita Fabečić (lijevo) i Barbara Ljiljak
 Livio Andrijić / EPH / Livio Andrijić / EPH

Prošli petak je u Kristalnoj dvorani hotela Westin održan izbor za Miss Universe Hrvatske, a u vrućoj konkurenciji od devetnaest finalistica pobjedu je odnijela lijepa Barbara Filipović.

Svečanosti su prisustvovale i mnoge bivše misice, poput Melite Fabečić, odnosno Melite Onišenko. Melita je svojom ljepotom apsolutno najviše plijenila pažnju, no u fokusu javnosti ne nalazi se samo zbog ljepote.

Naime, bivša miss se prošle godine udala za 25 godina starijeg ukrajinskog bogataša Aleksandra Onišenka i s nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu potaknula lavinu glasina.

Nažalost, njezin privatni život i dalje je obavijen velom tajne. ‘U braku? Znaš što, rekla sam, o privatnosti neću ništa, baš ništa jer ne smijem. Svi se kače na to, ali ne želim… U svakom slučaju uvijek sam sretna’, rekla je Melita za IN Magazin.

Melita je dodala da su joj najslađe su uspomene sa svjetskog izbora u Moskvi 2013. godine: ‘Bilo je naporno, ali stigli smo i uživati. Cure su postale doživotne frendice.’

Osim manekenstvom počinje se baviti i humanitarnim radom: ‘Htjela bih u principu pomagati ljudima koji nemaju mogućnosti kao možda ja, htjela bih dječici prije svega pomoći, barem što mogu.’

Da se radi o malo drugačijem izboru za miss potvrdila je i Ivana Delač Đolo, Miss Universe Hrvatske 2003. ‘Traži se žena s oblinama. Ipak možda nije samo 90-60-90, nego se stvarno cijeni da žena u večernjoj haljini izgleda elegantno i da ta haljina na ženi stoji vrlo seksi. Mi branimo piercing i tetovaže, znači djevojka ne smije imati apsolutno ništa na svom tijelu, a što se tiče povećanja grudi, smanjenja nosa, to se tolerira’, prenosi Dnevnik.hr.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:35