LJETO BEZ PREDAHA

Bivša Miss Universe Jelena Glišić opisala kako sada izgleda njen život: ‘Akcija, akcija, akcija...‘

Lijepa voditeljica jedno je od zaštitnih lica HRT-a, no kaže da je poslovnih ponuda toliko da ih ne stigne sve prihvatiti
 Vedran Peteh/Cropix

Jelena Glišić jedno je od zaštitnih lica HRT-a, još od kada je postala Loto djevojka pa kasnije voditeljica Automarketa te brojnih festivala i emisija. Nedavno je zasjala i kao voditeljica glazbenog festivala u Splitu.

Na sceni se pojavila s 18 godina kad je osvojila titulu Miss Universe, a kasnije je upisala Pravo pa Studij financija i prava na Visokom učilištu EFFECTUS.

image
Marko Todorov/Cropix

Iako je privatni život Jelene Glišić često obavijen tajnom, poznato je da je zaljubljena, piše tportal kojem je dala intervju. Kako je objavio RTL lani, nakon razvoda od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića, započela je vezu s nekoliko godina mlađim splitskim inženjerom građevine Antom Borovinom.

U posljednje vrijeme Jelena Glišić je vrlo tražena, a ponude za angažmane stižu sa svih strana, kaže.

- Svaku ponudu koju dobijem, najprije dobro razmotrim, a onda vidim jesam li vremenski u mogućnosti odraditi, priznala je u razgovoru za tportal. Zbog preklapanja obveza, neke poslove mora i odbiti.

Kada je riječ o njezinoj karijeri, Jelena kaže da ima jasne granice preko kojih ne prelazi. Prihvaća poslove koji su u skladu s njezinim načelima i u kojima se osjeća dobro. Na Instagramu ima nekoliko dugoročnih sponzorskih suradnji, ali ističe kako to nije njezin primarni posao, što joj omogućava da lakše bira.

image

Miss Hrvatske 2005., Jelena Glišić

Pornchai Kittiwongsakul/Afp/Profimedia/Pornchai Kittiwongsakul/afp/profimedia

Popularnost uvijek nosi sa sobom i kritike i negativne komentare. Međutim, Jelena tvrdi nikada nije osjetila potrebu da se udalji od toga.

- Oni me tjeraju da budem još bolja, ukazuju na nešto što možda ne primjećujem, objasnila je.

Trenutni životni ciklus Jelene Glišić može se opisati kao akcija, pun izazova i neočekivanih poslova.

- Uh, akcija, akcija, akcija! Nevjerojatna godina, puno neočekivanih poslova, izazova, nema stajanja, nema odmora..., rekla je Jelena. No, usprkos tome, s optimizmom i veseljem kaže očekuje kraj mjeseca kako bi napokon mogla odmoriti i napuniti baterije.

- Volim raditi i ne bojim se posla, priznala je.

Ističe da je već ostvarila mnoge stvari i poslove koji su bili izvan njezinih snova i očekivanja,a fokus joj je, dodaje, na poboljšanju kvalitete njenog rada.

Mnogi ju pitaju koja je tajna njezine ljepote. Jelena vjeruje da genetika ima značajan utjecaj, ali ističe i važnost načina života. Osim toga, redovito se podvrgava raznim tretmanima kao što su Bodi FX tretmani koji su joj pomogli pripremiti se za ljeto.

image

Jelena Glišić

/Instagram/jelena.glisa

Kada je riječ o osjećaju zadovoljstva i ispunjenosti, Jelena kaže da vjeruje da je važno uskladiti poslovni i privatni život. Nakon uspješno obavljenog posla, ona pronalazi vrijeme za sebe kako bi se odmorila i napunila baterije. To može uključivati odlazak u prirodu, posjet tržnici, kuhanje omiljenog jela ili održavanje treninga.

Kada je ljeto u pitanju, Jelena jedva čeka da si priušti zasluženi odmor. Planira uzeti dva tjedna za sebe i potpuno se odmaknuti od svega.

- Bez šminke, frizure, visokih potpetica, negdje gdje je što manje ljudi, opisala je Jelena svoj savršeni odmor.

Njezina želja je jednostavna - uživati u finoj hrani, spavati i promatrati- more.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:41