ATRAKTIVNA BARBARA

Bivša Miss Universe prava je ‘hrvatska Monica Bellucci‘: Izgleda bolje nego ikad‘

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak, uputila se u toplije krajeve, točnije Dubai

Barbara Ljiljak

 Goran Matijašec

Bivša Miss Universe Hrvatske, Barbara Ljiljak, nedavno je odlučila napuniti baterije i uputiti se u toplije krajeve. Ovoga puta izbor je pao na Dubai - mjesto dobrog provoda, vrhunskih restorana i dugih pješčanih plaža.

Međutim, na Barbarinom rasporedu u Dubaiju pronašlo se mjesta i za poslovne obveze. Posjet dalekom Dubaiju Barbara je iskoristila i za photoshooting pred objektivom našeg poznatog fotografa Gorana Matijašeca, koji već godinama gradi uspješnu karijeru u Dubaiju. Njihova suradnja započela je 2015. godine kada je Barbara ponijela titulu Miss Universe Hrvatske, a Goran je bio zadužen za fotografije. Suradnje i brojne zajedničke kampanje su se nastavile, a jedna od njih je i naslovnica časopisa Miss Universe – snimana upravo u Dubaiju. Tako je lijepa Barbara, pozirajući ispred fotoaparata, plijenila poglede u mondenom odmaralištu Al Naseem, kao i pored čuvenog Burj al Araba te je neodoljivo podsjećala na talijansku glumačku divu, Monicu Bellucci.

image

Barbara Ljiljak

Goran Matijašec
image

Barbara Ljiljak

Goran Matijašec

Fotografije u kupaćim kostimima i predivnim haljinama ukazuju kako Barbara izgleda bolje nego ikad. Jedni od razloga svakako su posvećenost i trening, ali postavlja se pitanje doprinosi li sveukupnom dojmu i zaljubljenost. Barbara se na pitanja o emotivnom statusu samo zagonentno smiješi, ali ne daje konkretan odgovor.

image

Barbara Ljiljak

Goran Matijašec
image

Barbara Ljiljak

Goran Matijašec

Nakon odmora u Dubaiju, Barbara se vratila osvježena i preplanula te se sada s puno elana priprema za poslovne projekte vezane za dizajn interijera, kojemu je Barbara iznimno posvećena.

Podsjetimo, manekenka je nedavno za rođendanski poklon dobila skupocjeni srebrni Porsche koji je bio nepropisno parkiran ispred zagrebačkog restorana Mano čiji je prednji dio bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, a registracijske oznake nisu bile vidljive jer su bile skrivene ispod bijele tkanine. Sve je to privuklo pažnju policije, pa su intervenirali ispred restorana u kojem je bila proslava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:45