NA DAN OČEVA

Bivša natjecateljica Masterchefa: ‘Nisam htjela reći mužu da imam dijete iz prvog braka. Bilo me strah da će otići...‘

Morate naći nekoga tko će voljeti i vašu djecu. Radije budi sama nego s nekim tko tvoju djecu ne voli - zaključila je Meri

Meri Goldašić

 Instagram/meri Goldašić/

Meri Goldašić, bivša natjecateljica kulinarskog showa ‘Masterchef‘, koju na TikToku prati više od 150.000 ljudi, u svom TikTok videu povodom Dana očeva, objasnila je kako je svom sadašnjem partneru priznala da ima sina iz prethodnog braka.

- Priča ide ovako, mi kad smo se upoznali, ja sam glumila nedostižnu, nisam mu htjela reći ni svoje ime. To je bilo nakon mog razvoda i ja nisam htjela imat nikakvog frajera. Ja se zaljubila i moram ja njemu reći da imam dijete. Taj dio sam preskočila jer nisam mislila da će se on uopće zadržat u mom životu kako to obično biva. I ja njemu kažem da imam sina, a on stane i kaže mi: ‘Ja imam nećaka kojeg jako, jako volim‘. To mi je bila prelijepa reakcija - rekla je Meri i dodala:

- Do dana današnjeg, taj čovjek nikad nije radio razliku između Aleksandra, mog prvog sina, i Ria, našeg sina. Mi kad pričamo o imovini, nasljedstvu, on ono što je njegovo dijeli na Akija i Ria. Kad vam kažem da je čovjek najbolji otac na svijetu ja vam to kažem bez imalo uljepšavanja i malo sam vam još i rekla. Morate naći nekoga tko će voljeti i vašu djecu. Radije budi sama nego s nekim tko tvoju djecu ne voli - zaključila je Meri, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Meri Goldašić

Tiktok/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:27