NINA MARTINA KORBAR

BIVŠA NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' U SUZAMA Otkrila što je još uvijek jako smeta i ograničava: 'Samo vam želim opet reći da imam glupi trbuh...'

 
 Screenshot / Instagram

Bivša natjecateljica ‘Života na vagi’ Nina Martina Korbar od izlaska iz showa na Instagramu nastavlja pratiti svoje uspjehe i neuspjehe. Svojom nevjerojatnom transformacijom postala je uzor mnogima koji imaju problema s debljinom. Naime, u show je ušla sa 124 kile, ondje je izgubila gotovo 40, a sa skidanjem kilograma nastavila je i po izlasku iz emisije te je nedavno objavila da se sveukupno riješila nevjerojatnih 70 kilograma!

Od pratitelja na društvenim mrežama dobija ogromnu podršku, a kolika je ona zapravo i koliko joj znači otkrila je u jednoj od posljednjih objava u kojoj nije mogla suzdržati suze. Raznježili su je, naime, pratitelji koji su joj pružili golemu podršku kod posljednje nesigurnosti zbog čega im je beskrajno zahvalna.

Sreenshot / Instagram

Prvo je u sklopu Priča na Instagramu objavila fotografiju sa zaokruženim trbuščićem i požalila se da taj segment njezinog izgleda još uvijek muči:

- Samo vam želim opet reći da imam glupi trbuh i da ga uvijek namještam i za fotkanje i kad se oblačim, i kad treniram, i kad hodam, i općenito kad i dišem. Smeta me i u jednu ruku ograničava, ali proći će i to… Fokusirana sam na dosadašnji uspjeh, trenutni napredak i rad na sebi i na svoj krajnji cilj…

Screenshot / Instagram

Prijatelji i pratitelji zasuli su je porukama podrške na čemu im je u drugim Pričama zahvalila.

- Želim vam se stvarno zahvaliti svima na ogromnoj podršci. Dobivam stvarno svakakve poruke od vas, od onih da je vama teško, da imate jako puno ljudi u vašoj okolini koji vas ne razumiju, koji vas vrijeđaju i koji vas demotiviraju i koji ne vide koliko vam je teško i koji ne vide koliko se trudite i koliko dajete sve od sebe. Želim da znate da znam kako vam je i da sam sve to prolazila i prošla i da je na kraju dana najvažnije da vi stvarno volite sebe. I plačem zato što sam stvarno sretna zbog ogromne podrške koju dobivam od vas - dodala je.

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:57