ANA UDE

Bivša supruga našeg poznatog sportaša zablistala u ‘Braku na prvu‘: ‘Dijelimo s vama samo pristojne scene...‘

Ana Ude bila je kuma svojoj prijateljici Nikolini Dianežević u RTL-ovu sociološkom eksperimentu

Ana Ude

 Screenshot/instagram/ana_ude/

Influencerica Ana Ude mnogima je poznata kao bivša supruga našeg gimnastičara Filipa Ude. Bili su u braku sedam godina i dobili su kćer Evu. Razveli su se 2020. godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju kćer.

Ana se sada pojavila na televiziji u emisiji „Brak na prvu” u ulozi kume kandidatkinje Nikoline Dianežević. Nikolina je objavila video koji ima kao uspomenu na to iskustvo.

„Video iz ‘vremenske kapsule‘. Kratki rezime divnog i ludog vikenda i djevojačke koju mi je organizirala moja najdivnija kuma prije ulaska u b(m)rak. Na videu su naravno samo pristojne scene, ali moram priznati bilo ih je par i u maniri filma ‘Mamurluk‘. Baš kako i treba biti zadnjeg vikenda prije ulaska u bračne vode, i to još s neznancem. A sad smo spremne da me udamo!”, napisala je mladenka.

Ana je u emisiji i suze pustila jer joj se prijateljica udavala, ali ovo joj nije prvo pojavljivanje na televiziji. Prije nekoliko godina sudjelovala je i u kulinarskoj emisiji „Tri, dva, jedan – peci!”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:20