PROMIJENILA KARIJERU

Bivša voditeljica HRT-a bez dlake na jeziku: ‘Dvije trećine života su mi budale odnijele‘

Karmela Vukov Colić nakon HRT-a postala je direktorica Turističke zajednice Dugo Selo, što je mnoge njene fanove iznenadilo
 Biljana Blivajs/Cropix

Bilo je to u ožujku 2022. godine, kad je popularna novinarka i voditeljica na HRT-u, Karmela Vukov Colić (55) napravila životni zaokret i otišla s televizije i postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo. Tada je objasnila kako joj je cilj od Dugog Sela napraviti zgodno turističko mjesto, pa nakon četiri godine prepustiti mjesto nekom drugom.

Sada je međutim u fokus medija došao njen nešto stariji intervju u podcastu ‘Ženska priča‘ voditeljice Marijane Perinić u kojem je Vukov Colić oštrije komentirala svoje vrijeme na državnoj televiziji.

- Ja kada sam dala otkaz, imala sam 50 godina i mislila sam si: ‘Ja sam dvije trećine svog života proživjela, imam još jednu, ako sam sretna, nešto malo više od toga‘. Pa ja više ne dam budalašima, dvije trećine života su mi budale odnijele. Ja više ne dam tim različitim budalašima, pijavicama da me razvlače kako hoće. Kad to osvijestite, onda mislim da sve dođe na svoje mjesto - rekla je bivša voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 12:30