O HARRYJU POTTERU

Bivši natjecatelj Supertalenta zapeo u ‘Milijunašu‘ pa otišao kući sa samo 1000 kn: Znate li vi odgovor na pitanje?

Mario je naposljetku, ne pitajući publiku, odlučio pogađati te odabrao pogrešan odgovor

Tko želi biti milijunaš

 Screenshot HRT

Šibenčanin Mario Guberina, koji živi u Zagrebu, studira komunikologiju i radi na jednom dnevnom portalu, zapeo je na pitanju za 16 tisuća kuna u popularnom kvizu ‘Tko želi biti milijunaš‘.

Pitanje je glasilo ‘Što viri iz zida s natpisom ‘Peron 9 3/4‘ na londonskoj željezničkoj stanici King‘s Cross?‘, a ponuđeni odgovori glasili su - kišobran, stolac, kolica i bicikl. Mario je na tom pitanju zatražio džokera ‘zovi‘. No, on mu nije mogao pomoći pa je Mario odlučio iskoristiti i džoker ‘pola-pola‘ nakon kojeg su ostali ponuđeni odgovori - kišobran i kolica.

image

Tko želi biti milijunaš

Screenshot HRT

Mario je naposljetku, ne pitajući publiku, odlučio pogađati te odabrao odgovor kišobran. Zbog toga je osvojio samo 1000 kuna jer je riječ o Harryju Potteru i Kamenu mudraca, prvoj u nizu megapopularnih knjiga i filmskoj adaptaciji o najslavnijem malom čarobnjaku, koji s kolicima za prtljagu prolazi kroz zid između 9. i 10. perona londonske željezničke postaje King‘s Cross kako bi se ukrcao u Hogwarts Express.

Inače, Mario Guberina natjecao se 2018. u popularnom showu Nove TV ‘Supertalent‘, gdje je pokazao svoje pijanističke vještine. Prošao je u polufinale showa, no do finala nije dogurao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2022 15:59