NOVI POČETAK

BIVŠI VATRENI NIKOLA POKRIVAČ TREĆI PUT POBIJEDIO ZLOĆUDNU BOLEST 'Puno toga sam propustio, sad hoću sve nadoknaditi'

 
Nikola Pokrivač
 Ranko Suvar / CROPIX

Nikola Pokrivač (32), nogometaš koji se zbog zloćudne bolesti morao prekinuti baviti sportom, okrenuo je novi list u životu - naime, postao je poduzetnik, točnije suvlasnik kluba.

- Kraj karijere došao mi je iznenada, sigurno se tome nisam nadao, ali pošto sam završio tako rano, odlučio sam se za ovaj biznis. Uz to ću na ljeto upisati i sportsku akademiju za trenera - izjavio je svestrani Nikola, koji je tri puta uspio pobijediti zloćudnu bolest, za IN magazin.

Podsjetimo, Pokrivaču su 2015. godine dijagnosticirali Hodgkinov limfom (karcinom limfocitnog tkiva), a bivši nogometaš zloćudnu bolest pobijedio je čak tri puta.

- Svima mogu poručiti da nikad nema predaje, nikad nema odustajanja jer život je kratak i vrijedi se boriti... Od 1. rujna, otkad sam izišao iz bolnice, sve je u najboljem redu i mislim da će ovaj put biti treća sreća jer ove zadnje tri godine stvarno su mi bile najteže u životu, i kao što sam već rekao, nadam se da je to iza mene i da dolaze bolji dani - iskren je Nikola.

Najveća potpora u najmračnijim trenucima bili su mu roditelji, obitelj i prijatelji, koji su bili uz njega prije, za vrijeme, ali i poslije liječenja.

- Kako sam prestao igrati nogomet, imam puno vremena, a dok sam bio bolestan, puno toga sam propustio, tako da sad hoću sve nadoknaditi. Živim punim plućima i želim misliti samo na lijepe trenutke - zaključio je bivši sportaš u razgovoru za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:49