ZADOVOLJNA SOBOM

Blagajnica Biba Fruk danas izgleda posve drugačije: Ana Begić Tahiri pokazala nikad vitkiju figuru

Domaća glumica uspješno je ostvarila svoju želju i transformirala svoju figuru, a njene najnovije slike otkrivaju koliko je napredovala

Ana Begić Tahiri

 /Instagram/ Ana Begić Tahiri

Iako je posljednja epizoda serije ‘Bibin svijet‘ emitirana davne 2011. godine, mnogima je i danas prva asocijacija na ime Ane Begić Tahiri lik blagajnice Bibe Fruk.

Posljednjih godina, Ana je zbog zdravstvenih problema posvetila veliku pažnju svojoj tjelesnoj transformaciji. Kroz taj proces, uspjela je izgubiti 15 kilograma i danas izgleda sjajno.

Glumica nikada nije krila od svojih obožavatelja da se bori protiv viška kilograma. Iako to nije bila velika količina kilograma s kojom se borila, odlučila se na tu promjenu kako bi se bolje osjećala i zbog zdravstvenih problema s kojima se suočavala.

Jednom prilikom, Ana je objavila sliku dvojice muškaraca s izbočenim trbuhom dok su se naslanjali na rešetku, te je dodala šaljivi komentar: "Evo, to su pločice kakve sam oduvijek željela imati, i mislim da ih čak i imam!"

U međuvremenu, Ana se istinski posvetila odluci da kilogrami više ne predstavljaju problem za nju. Zdrava prehrana, vježbanje i odlasci na razne kozmetičke tretmane donijeli su rezultate, a danas Ana izgleda bolje nego ikad prije.

Nedavno se Ana Begić Tahiri pojavila kao moderatorica na promociji knjige Josipe Pavičić te je prisutne oduševila svojim izgledom u bikiniju. Sada glumica nastavlja pokazivati svoju iznimno istesanu figuru.

Ovaj put, pozirala je na ljuljački u prirodi, odjevena u bijelu ljetnu haljinu s resicama na donjem dijelu, koja ističe njene vitke noge. Oko struka je vezala svijetlu traper košulju dugih rukava, a njen izgled je upotpunjen srebrnim sandalama na visoku petu i sunčanim naočalama.

Kako je nedavno otkrila, njen oporavak je bio dug i zahtjevan. Dvije godine nije se osjećala dobro. Neposredno nakon svog četrdesetog rođendana, počeli su se javljati zdravstveni problemi. Zbog bakterijske infekcije provela je dva tjedna u bolnici, a zatim su uslijedili napadaji valunga te je izgubila menstruaciju i ušla u menopauzu.

Pozitivne promjene na svom tijelu Ana je primijetila kada je promijenila svoj način života i sada se osjeća bolje nego ikad prije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:04