BOŽIĆNA BAJKA

Blagdani u domovima slavnih: Zavirite u blagdanske oaze Maje Šuput, Grubnića, Snježane Schillinger...

Kreativac koji je zaslužan za ove raskošno uređene domove mladi je Ante Jurković

Maja Šuput, Marko Grubnić i Iva Todorić

 Instagram

U ovom blagdanskom razdoblju svi smo u potrazi za inspiracijom za uređenjem domova kako bismo unijeli božićno raspoloženje u svoju svakodnevicu.

Neke od naših domaćih zvijezda kao što su Maja Šuput Tatarinov, Marko Grubnić, Iva Todorić, Matija i Alka Vuica te Snježana Mehun Schillinger i Daniela Gračan podijelili su na svojim društvenim mrežama blagdanski raskoš svojih domova.

image

Dom Maje Šuput

Press

Maja je tako uredila dom u elegantnom stilu gdje su prevladavali crveni ukrasi dok je naglasak bio na velikom božićnom drvcu okićenom obiteljskim fotografijama.

U domu Marka Grubnića bili su naglašeni svijetliji tonovi, a ono što se najviše isticalo bilo je raskošno božićno drvce ukrašeno zlatnim kuglicama.

U nešto jednostavnijem stilu atelje Matije Vuice krasilo je božićno drvce na kojem su prevladavale plave, srebrne i zlatne boje.

Kreativac koji je zaslužan za raskošno uređene domove pune lampica, kuglica raznih veličina te bogato okićenih božićnih drvca mladi je Ante Jurković koji je unio pravu božićnu bajku u mnoge domove poznatih.

image

Dom Ive Todorić

Press
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:02