GLEDALI UTAKMICU

Blanka i Ruben uživaju u Splitu: Nasmijana trudnica snimljena na izlasku s tribina na Poljudu

Supružnici su na Instagramu objavili i kako intenzivno razmišljaju o imenu za dijete te da su svi prijedlozi dobrodošli

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht

 Screenshot

Najslavnija hrvatska atletičarka Blanka Vlašić sa suprugom, belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom, uživala je na nogometnom ogledu reprezentacija Hrvatske i Francuske. Kako i neće kad na poziciji napadača hrvatske nogometne vrste igra i njezin brat Nikola, koji se u drugom poluvremenu pokazao sjajnim na terenu, umalo opasnim za francusku mrežu.

Susret je završio neriješeno, a Blanka se uz stepenice na stadionu Poljud penjala nasmiješeno, piše Slobodna Dalmacija. Raspoloženu trudnicu u lepršavoj ljetnoj haljini i njezina supruga fotoreporter CROPIX-a taman je ondje sreo.

Premda se spominju planovi bračnog para o preseljenju u Belgiju, čini se da trenutno imaju puno dobrih razloga za uživanje u Splitu.

S jedne od romantičnih večeri u kojoj su uživali, onoj na terasi restorana kod Graše, podijelili su i objave na svojim Instagram profilima. Ruben je, naime, otkrio kako intenzivno razmišljaju o imenu za dijete te da su svi prijedlozi dobrodošli.

"Lex, Stan, Colin, Sasha, Linus, Felix....", nizali su se belgijski prijedlozi, dok mu jedan mladić, Šveđanin, nije predložio da izaberu među poznatim imenima hrvatskih reprezentativaca pa naveo ponudu: "Zvonimir, Dražen, Slaven, Igor, Robert, Mario, Dario, Aljoša, Davor...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:54