NEPREPOZNATLJIVA

Blanka Vlašić promijenila imidž: Odjenula haljinu, zakačila umjetnu kosu i nabacila make-up

Ovog puta nije bilo ni traga sportskog stila, Blanka je zablistala u ženstvenoj kombinaciji
Blanka Vlašić
 Renato Branđolica Za Hrt

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica - atletičarka Blanka Vlašić (37), u veljači je objavila završetak sportske karijere. Nakon toga se posvetila putovanjima, a pratitelje na Instagramu oduševila je neočekivana promjena imidža.

image
Blanka Vlašić
Instagram

Naime, Blanka je svoju prepoznatljivu bob frizuru zamijenila dugim i to - umjetnim repom.

image
Blanka Vlašić s bob frizurom
Ronald Gorsic/Cropix

Inače nenametljiv ili čak no make-up look s kakvim smo je navikli gledati na sportskim natjecanjima, je ovoga puta izostao te je sportašica iznenadila glamuroznom šminkom za potrebe gostovanja u HRT-ovoj emisiji "5.com s Danijelom" koju vodi Danijela Trbović. Spoprtašica koju smo navikli gledati u trenirkama pokazala je da joj ženstveni outfiti sjajno stoje.

image
Danijela Trbović, Jacques Houdek i Blanka Vlašić
Renato Branđolica Za Hrt

U unaprijed snimljenoj emisiji koja se emitira večeras poznata atletičarka otkrila je čega se sve odrekla zbog karijere i kako izgleda doping test, a osvrnula se i na slavljenički ples te pletenice koje su kroz godine postale njen zaštitni znak. Uz nju, gost u emisiji je i pjevač Jacques Houdek.

image
Blanka Vlašić i Jacques Houdek
Renato Branđolica Za Hrt

Međutim, slavnoj olimpijki izgled je uvijek bio bitan. Na nastupe je redovito dolazila sa sređenom frizurom i noktima, tvrdeći da ju dotjerivanje smiruje. Davne 2008. podvrgnula se estetskoj operaciji nosa o čemu je tada otvoreno progovorila.

image
Danijela Trbović, Jacques Houdek i Blanka Vlašić
Renato Branđolica Za Hrt
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:35