STIGAO LUKA

Bogdanović dobio sina: Prije lijepe Zrinke ljubio je Plenkovićevu pomoćnicu i domaću glumicu

O Zrinki se inače u javnosti zna vrlo malo, a nije aktivna ni na društvenim mrežama

Bojan Bogdanović

 Ronald Gorsic/Cropix

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović i njegova partnerica Zrinka Šahurić dobili su prvo dijete. U Dubrovniku je na svijet stigao Luka Bogdanović, pišu naše Sportske novosti, a tata je vijest saznao uoči utakmice protiv Grčke kojom započinje Eurobasket.

Bogdanović i lijepa crnka prvi su put viđeni 2017. u šetnji Stradunom, a tada se još nagađalo je li to nova djevojka koja je zarobila srce popularnog košarkaša. Zatim su 2019. viđeni u jednom splitskom klubu i bilo je očito da su bliski.

O Zrinki se inače u javnosti zna vrlo malo, a nije aktivna ni na društvenim mrežama jer svoj privatni život želi zadržati za sebe.

Mama i beba osjećaju se dobro, a kapetan hrvatske reprezentacije Bogdanović puca od sreće i ponosa.

Prije Zrinke, Bojana se povezivalo s donedavnom pomoćnicom premijera Andreja Plenkovića, Tenom Mišetić. S njom se viđao 2012., a onda su prekinuli zbog glumice Ornele Vištice. Međutim, samo dva mjeseca kasnije, Bogdanović se opet vratio Teni i prekinuo s Višticom. No, čini se da ni druga sreća nije uspjela pa su ponovno prekinuli, ovaj put trajno, a zatim je njegovo srce zarobila Zrinka Šahurić.

image

Tena Mišetić

Boris Kovacev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:26