NOVI STUDIO

BOJAN NAVOJEC 'Ljubav u četrdesetima pokušavam doživjeti, a odnos muškarca i žene je osim ljubavnog i partnerski'

 
 Biljana Blivajs

Bojan Navojec igra u Nuićevom filmu “Mali”, koji je hrvatski kandidat za Oscara, gledamo ga u emisiji “Volim Hrvatsku”, snimao je Lokasovu seriju “Nestali”, kao što aktualno snima Dragojevićev film “Nebesa” i iščekuje novu ulogu u zagrebačkom HNK.

Glumac je s više od 80 uloga na televiziji u filmu, pa je tako film “Mali” nastavak ranijeg naslova “Seks, piće i krvoproliće” koji je snimio 2004. godine, no ranija imena likova su izmijenjena.

Uglavnom, njegov lik, prethodno, BBB, na rubu društva, sada je organizator na HRT-u, dotud je dogurao. Redatelj ga je po novome nazvao Boki. S Bokijem u filmu igra dobra postava njegovih kolega, u glavnim ulogama Franjo Dijak i njegov sin.

U razgovoru za Studio Navojec je ispričao kada i kako je krenula suradnja s Antonijem Nuićem i ostatkom ekipe, otkrio što misli o hrvatskoj kinematografiji, a dodao je i da uživa sudjelovati u HRT-ovoj emisiji 'Volim Hrvatsku'.

Također, rekao je crticu-dvije iz svog privatnog života

- Ljubav u četrdesetima pokušavam doživjeti, a odnos muškarca i žene je osim ljubavnog i partnerski. Definicija partnerskog odnosa sama po sebi nalaže da su partneri zajedno i unutar te zajednice imaju omogućen individualni rast. Svojoj partnerici sam zahvalan na jednom i na drugom - rekao je o partnerstvu a ništa o partnerici.

U NOVOM BROJU STUDIJA MOŽETE PROČITATI:

Doris Pinčić i Ribafish: 'U RTL-ovu showu kao Zvončica i Petar Pan'

Jelena Bosančić - pjevačica i šefica Drame splitskog HNK

TV upitnik - na pitanja odgovara Joško Bonaći

Megaspecijal - sve o sapunicama i serijama na našim TV programima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:34