O MUŠKOM KUHANJU

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kako to izgleda kad suprug kuha: ‘Sjajno, ali ima i po plafonu!‘

Bojana je otkrila da joj se javljaju pratiteljice čiji muževi također sjajno kuhaju, ali da iza njih uvijek ostaje nered

Bojana Gregoric Vejzovic i Enes Vejzovic

 Vanesa Pandzic/Cropix

Glumica Bojana Gregorić Vejzović rado dijeli s javnosti kako njezin suprug Enes Vejzović dobro kuha. Mnoge su joj se pratiteljice javljale da i njihovi muževi dobro kuhaju, ali da je problem nered nakon kuhanja.

"Već godinama mi pišete kako sam sretnica jer Enes Vejzović sjajno kuha. Istina, ogromna je to pomoć u svakodnevici. Ima i među vama tih sretnica koje mi pišu o divnim delicijama koje pripreme njihovi muževi, ali da kuhinja nakon toga izgleda kao da je u nju pala bomba... Sljedeća fotka je da vas utješim... i kod nas hrana u pripremi završi svuda", napisala je Bojana na fotografiju na svojoj Instagram priči.

image

Bojana Gregorić Vejzović o kuhanju svog supruga Enesa

Screenshot/instagram/bojana.g.v/

Na toj sljedećoj fotografiji ona stoji na kuhinjskom elementu i briše strop dok joj suprug pomaže da ne padne.

"Miksanje mu ipak nije jača strana... Eto, sreća da više nismo u starom stanu gdje do plafona ne bih mogla doći...", napisala je glumica uz emojije koji plaču od smijeha i označila svog supruga.

image

Bojana Gregorić Vejzović o kuhanju svog supruga Enesa

Screenshot/instagram/bojana.g.v/

Podsjećamo, Enes i Bojana upoznali su se 2003. godine kad su zajedno radili na predstavi. Svoju vezu u početku su tajili, a sudbonosno "da" rekli su prije 18 godina. Imaju sina Raula (17) i kćer Zoe (13).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:18