ISKRENA GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović progovorila o razdoblju kroz koje prolazi: ‘Imam pravo reći da mi je teško...‘

Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratit će se opet sve palete boja, poručila je Bojana

Bojana Gregorić Vejzović

 Instagram/bojana.g.v/

Glumica Bojana Gregorić Vejzović oglasila se na društvenim mrežama i podijelila kako trenutno prolazi kroz teško životno razdoblje.

"Iza mene su dva teška tjedna. Diskurs ‘izazovno‘ mi poprilično ide na živce jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir…. a za neke situacije imamo pravo reći teško je, baš mi je teško!", započela je glumica.

"Nisam od onih koje će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo ‘boje‘ i veselja jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene ‘oboji siva‘, kada se isključim, hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje na kojem ćemo stajati nakon poteza u života ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratit će se opet sve palete boja", poručila je, a u komentarima dobila puno poruka podrške.

"Boje se vraćaju, vrati se i ti nama onako u punom sjaju", "Divan je tvoj optimizam, divna si ti", "Sve će biti dobro", "I to će proći", glasili su samo neki od podržavajućih komentara.

Tjedan dana ranije Bojana je objavila citat na svom Instagramu.

"Prave osobe će ostati kako bi riješile stvar s vama", stajalo je na fotografiji.

"Imajte to na umu u bilo kojoj životnoj situaciji", poručila je Bojana u opisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:34