SELI IZ ZAGREBA?

Bojana Gregorić Vejzović: ‘Veselim se pustolovinama u novom gnijezdu, ali teško je kad odlaziš‘

‘Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti...‘, otkrila je glumica
Bojana Gregorić Vejzović
 Darko Tomas/Cropix

Nakon 17 godina, naša poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) i njezina obitelj sele se u novi dom, no nije otkrila u kojem gradu.

„Nosimo sa sobom prekrasne uspomene, druženja, ručkove, rođendane, a znalo se i dobro zatulumariti!!!,” napisala je glumica na svojem Instagramu, dodajući da se nije lako odvojiti od zelene oaze koju su imali u stanu.

„No vrijeme je za novo poglavlje! Klinci su konačno dobili svatko svoju sobu, i sreći nema kraja. Obavještavamo nove susjede da stiže družina koja voli smijeh, glazbu, i dovodi životinjsko carstvo,” kazuje njen status popraćen hrpom smajlića sa životinjama, koje su, napisala je Bojana, razlog učestalog zvuka usisivača koji dolazi iz njihovog stana.

Glumica nije odavala detalje o tome zašto se sele i gdje će im biti novi dom. „I koliko god se čovjek veseli nekim novim prostorima i novim pustolovinama u nekom našem novom gnijezdu, bude ti teško kad odlaziš jer je to bilo lijepih 15 godina ovdje,” rekla je u videu kojeg je objavila na Instagramu.

Njezina je objava o selidbi izazvala val komentara, njih toliko da je Bojana u jednome trenutku čak i zaključala mogućnost komentiranja objave. Većina ljudi, među kojima su bile i Ecija Ivušić te Iva Radić, poželjela je Bojani i njezinom suprugu Enesu Vejzoviću sreću u životu na novoj lokaciji.

Sve više naših poznatih u posljednje vrijeme otkriva da se sele iz Zagreba, a sada se čini da im se pridružila i Bojana iako to još nije potvrdila.

image
Enes Vejzović i Bojana Gregorić
Ronald Gorsic/Cropix

Tako je Ella Dvornik još u rujnu obznanila da iz Zagreba odlazi živjeti u Istru. „Evo nas opet. Treća selidba otkad smo se doselili u Hrvatsku,” napisala je uz snimku na kojoj su zapakirane kutije, koju je stavila na Instagram.

U svojem specifičnom duhovitom stilu prisjetila se i da je za vrijeme prve dvije selidbe bila trudna. „Pa sada spavam na kauču da me ne zadesi ista sudbina", napisala je Ella.

image
Marko Todorov/Cropix

Otkrila je i da ju kod selidbe najviše izluđuje kada nađe stvari kojima ne za namjenu ili ne zna odakle ih uopće ima.

Osim Elle i njezine obitelji, iz centra Zagreba seli i Nataša Janjić Medančić. „Selidba. Još jedna u nizu. Zadnja runda,” napisala je misteriozno na svojem Instagramu uz sliku zapakiranih kufera.

„Ostajemo u Zagrebu i nadam se da smo ovaj put pronašli dugoročno rješenje za svoju obitelj. Priča je privatna i ne želim ništa eksplicirati, jer ima mnogo važnijih drugih tema od naše,” rekla je Nataša nedavno Gloriji.

image
Goran Sebelic

Njezina je obitelj neko vrijeme bila boravila u Istri, gdje su otišli nakon zagrebačkog potresa. Nataša je u to vrijeme još bila trudna, a stan im je bio oštećen u potresu pa su za vrijeme dvomjesečnih radova boravili kod obitelji njezina supruga Nenada Medančića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:48