ESTRADNI SUKOB

'BOJIM SE ZA ŽIVOT' Boytronic podnio tužbu protiv bivše pjevačice E.T.-ja i njezine majke

 INmusica / PROMO

Nakon prepucavanja preko društvenih mreža, šef grupe E.T. odlučio je stati pred kamere InMagazina i demantirati sve dosadašnje navode o sukobu sa Sarom Elenom Menkovski, sada već njihovom bivšom pjevačicom.

- Ovdje je sada već riječ o medijskoj hajci na mene i moje suradnike. Sve od prve do zadnje riječi - započeo je Boytronic koji je protiv Sare i njezine majke podnio tužbu, a priznao je da se sada boji i za život jer je Sarina majka zaprijetila 'da će ići i do samoga Boga ako treba'.

- Ja sam sad u poziciji da se branim od nečeg, ja se od ničega nemam braniti, ja sam taj koji tužim, a suprotna strana će se morati braniti i dati dokaz za svako slovo, a dokaza nema - tvrdi Boytronic. Dodao je da on mirno spava i da dosad nije imao neprijatelja, no i da se sada prvi put boji za sigurnost svoje obitelji.

- Kada vam to kažem onda to ozbiljno shvatite - poručio je.

Podsjetimo, Sara je prije dva tjedna na Facebooku objavila da više nije pjevačica E.T.-ja nakon što je u grupi provela manje od četiri mjeseca. Putem medija Boytronica je optužila za psihičko zlostavljanje i maltretiranje, a izjavila je i da je pala u dugove.

Tu je započeo medijski sukob kojem se ne nazire kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:59