NEŠTO SE 'KUHA'

'BOLIŠ ME DUŠO, BOLIŠ ME TUGO, BOLIŠ ME LJUBAVI' Žorž iz Big Brothera tajanstvenim objavama dao do znanja da se pomirio s Marinom?

 Ante Cizmic / CROPIX

Samo mjesec dana nakon što su Romano Obilinović i Marina Raguž potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj, čini se da je ipak došlo do nekih promjena.

Naime, pobjednik ovogodišnje verzije hrvatskog Big Brothera u zadnje je vrijeme aktivan na društvenim mrežama, a jednom je posebno zaintrigirao svoje obožavatelje.

- Nešto se kuha na relaciji Istanbul - Split - napisao je Romano pored fotografije spomenutih gradova te dodao da će o više informacija sve one koji ga prate obavijestiti uskoro.

U drugoj je objavi iz sveg glasa dok se vozio u automobilu zapjevao 'Boliš me dušo, boliš me tugo, boliš me ljubavi, nema te pjesme, nema tog vina, da te zaboravi'.

Podijelio je i fotografiju na kojoj je dao do znanja da se s bivšom djevojkom opet čuje.

Iako su ga prijatelji pitali hoće li među njima opet nešto biti, on im nije ništa odgovorio. Poslije prekida Romano je ostao živjeti u Splitu, a Marina se preselila u Istanbul gdje nosi modne revije. Romano je tada istaknuo da se nisu posvađali već da je ona željela nastaviti s poslom, a da se on nije vidio u toj njezinoj priči.

- Ona će na revije i partyje, a ja ću sjediti u kafiću, čekati je i moliti Boga da me netko bombom ne raznese - rekao je tada bivši nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:42